Aktywne Wpisy

sawardega +91
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu

Wymienie na klucze:
Bayonet Boreal Forest FT 29K
AWP Hyper Beast BS 5k
Trade Link
Edit: po kolejnych 20 sekundach znalazłem aktualną ofertę za 24k
Avarge price to 58Euro 58 x 0.85 / 2.2 =22k
Wytłumaczysz mi co to za 4 i co to za 7,5? xD
@Czaki_Cie_Zje:
LOL. Nikt tak nie liczy ceny itemów w kluczach.
Cena itemu/(cena klucza w euro)*(procent centy rynkowej, zazwyczaj 85%).
Euro nie jest po 4,00 zł tylko prawie 4,50.
Cenę klucza bierzesz z menu csgo, a nie po tyle ile kupujesz na mirko.
@Czaki_Cie_Zje: #protip policz euro po 4.42, a cenę klucza jako 7.2 lub jeszcze niżej, wyjdzie 36k lekko, czysty profit
wejdź na steamyanalyst, znajdź swój nóż, zobacz jego cenę w kluczach, pomnoz przez 0.85 - 0.9, i MSZ cenę w kluczach. Twoje liczenie sprawi, zw nigdy go nie sprzedaż ;P