Aktywne Wpisy
s3b4 +875
Straciłem ojca. Właściwie to już wczoraj go pochowałem. Jakoś to do mnie nie trafia.
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
beke mam z tych ludzi co kupują tylko p----------y w aptece czy jakimkolwiek innym sprawdzonym punkcie bo reszta to niepewna i w ogóle poprzebijane szpilką.
Raz kupiłem w takim punkcie i stwierdziłem, że są za drogie więc zacząłem odwiedzać żabkę, lidl czy biedronkę i tam potem kupowałem. Potem przeniosłem się na allegro, szukałem najtańszych zestawów które mi odpowiadały, najczęściej do były Pasante. Raz kupiłem na aliexpress po 7 centów chyba sztuka. Widać opakowanie takie bardziej błyszczące no te i chińskie znaczki. Ale kilka sztuk kupiłem i ani jedna nie pękła. Używana według zaleceń. Mimo wszystko wole i tak kupować na allegro bo sa jak najbardziej prawilne.
A wy dalej kupujcie nie wiadomo za ile, bo tylko te są oryginalne :D
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Komentarz usunięty przez autora
na co dzień preferuję po prostu kupić kilkadziesiąt sztuk na allegro i z głowy
choć i wielu przyczepiłoby się do tego, że jak tak można
To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: sokytsinolop
Zaakceptował: sokytsinolop
no i ja brałem durexy z allegro ale pewnie jakieś podrabiane
A jeśli masz stałą partnerkę i np. wiesz, że akurat jest niepłodna i tak, to można użyć jakiejkolwiek gumy, która nie pęknie (ot, dla komfortu psychicznego). Wtedy można kupować z lidlów i tesco.
Przy okazji - wszystkie gumy sprzedawane w Polsce muszą być sprawdzane i pewne, kupowanie