Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
beke mam z tych ludzi co kupują tylko p----------y w aptece czy jakimkolwiek innym sprawdzonym punkcie bo reszta to niepewna i w ogóle poprzebijane szpilką.
Raz kupiłem w takim punkcie i stwierdziłem, że są za drogie więc zacząłem odwiedzać żabkę, lidl czy biedronkę i tam potem kupowałem. Potem przeniosłem się na allegro, szukałem najtańszych zestawów które mi odpowiadały, najczęściej do były Pasante. Raz kupiłem na aliexpress po 7 centów chyba sztuka. Widać opakowanie takie bardziej błyszczące no te i chińskie znaczki. Ale kilka sztuk kupiłem i ani jedna nie pękła. Używana według zaleceń. Mimo wszystko wole i tak kupować na allegro bo sa jak najbardziej prawilne.
A wy dalej kupujcie nie wiadomo za ile, bo tylko te są oryginalne :D

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

OP: @Asterling:@luki_: no spróbowałem i się na tym nie przejechałem
na co dzień preferuję po prostu kupić kilkadziesiąt sztuk na allegro i z głowy
choć i wielu przyczepiłoby się do tego, że jak tak można

To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: no ja jeszcze rozumiem jakies durexy z tesco, ale gumki z chin? Serio? Nigdy w zyciu bym sie nie zgodzila na takie akcje. Zdajesz sobie sprawę, ze gumka zeby byc uszkodzona wcale nie musi byc przedziurawiona? Wystarczy ze je przewozili w jakims luku bagazowym nie zabezpieczone w bardzo niskiej temperaturze, albo trzymali gdzies na sloncu i juz lateks traci swoje wlasciwosci. Miales szczescie ale jesli nie chcesz skladac wniosku
  • Odpowiedz
@Shyvana: @Bambro: @AnonimoweMirkoWyznania: Ja kupiłem paczkę Pasante z allegro do użytku na zabawce i parę pękło bo za mały poślizg był, nie wiem czy to coś znaczy bo w normalnej pochwie tak ciasno nie ma, chyba że zależy od kobiety. J----e apteki to wykorzystują, że ludzie się boją z innych źródeł kupować i walą marże z kosmosu za gumki warte paredziesiąt groszy kupowane hurtem. Ciekawe czy
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: zależy na czym ci zależy. Jak ruchasz roksy czy inne panny z remizy, to raczej nie oszczędzałbym na porządnych gumach z apteki.

A jeśli masz stałą partnerkę i np. wiesz, że akurat jest niepłodna i tak, to można użyć jakiejkolwiek gumy, która nie pęknie (ot, dla komfortu psychicznego). Wtedy można kupować z lidlów i tesco.

Przy okazji - wszystkie gumy sprzedawane w Polsce muszą być sprawdzane i pewne, kupowanie
  • Odpowiedz