Aktywne Wpisy
deafpool +566
Karyna która mieszka pode mną co godzinę wychodzi na balkon żeby sobie zajarać. W moim mieszkaniu śmierdzi dymem papierosowym tak, że aż chce się rzygać. Najgorzej jest w takie dni jak ten, gdy prawie w ogóle nie ma wiatru. Smród zostaje w moich pomieszczeniach.
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
galek +109
Może to banalne ale chyba do niektórych natali nie dociera.
Czy wiecie że jeżeli zrobicie dziecko i nie jesteście mu w stanie zapewnić utrzymania do końca życia to zmuszacie go do niewolniczej pracy przez większość życia?
Takie gadanie, że przecież będzie mógł zajmować się tym czym chce jest Chu^@^a warte bo to nie on/ona będzie decydował na co będzie zapotrzebowanie na rynku pracy
Czy w waszych genialnych natalistycznych głowach urodziła się może
Czy wiecie że jeżeli zrobicie dziecko i nie jesteście mu w stanie zapewnić utrzymania do końca życia to zmuszacie go do niewolniczej pracy przez większość życia?
Takie gadanie, że przecież będzie mógł zajmować się tym czym chce jest Chu^@^a warte bo to nie on/ona będzie decydował na co będzie zapotrzebowanie na rynku pracy
Czy w waszych genialnych natalistycznych głowach urodziła się może
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #oswiadczenie #truestory
muahahaha XD serio usuń konto. Nie pogrążaj się bo z każdą odpowiedzią się kompromitujesz.
Wyżej srasz niż dupę masz.
Z @NadiaFrance byś się dogadała.
Bez odbioru.
No bo nie ma, ale tak się złożyło, że idealnie spełnia moje oczekiwania. I dlatego jest moim facetem. Dość logiczne, ale Tobie chyba logika jest obca.
Wybacz, ale nie będę dostosowywać swoich wypowiedzi pod
golenie pach to indywidualna kwestia higieny, dla ciebie obleśne - ok, ale wyśmiewanie innych to dziecinada.
@rozowy_kiel:
no tak, bo owłosiony facet tu i tam to brudas i nikogo nie szanuje
a każdy opacholony chodzący pachnący #!$%@? gentleman
logikarozowychpaskow czy logikazielonychnickow
I'm out.