Aktywne Wpisy
affairz +32
mordeczki możecie już wynająć kurnik inwestycyjny od Julki Wieniawy, 45 m2 za jedyne 8k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesięczny czynsz najmu 7 000 zł + opłaty administracyjne w wysokości 1000 zł + opłaty licznikowe wg zużycia
Kaucja: 14 000
Umowa: najem okazjonalny, minimum rok / Dostępność :
Gours +81
Wykupuję pakiet danych. Pakiet oczywiście nie odnawia się sam, nie ma możliwości ustawienia takiej opcji (dlaczego? Ano dlatego, że można nabić klientowi kilka zł na każdym rachunku). Kończy się każdego 10 dnia miesiąca (tzn po prostu trwa miesiąc, w moim przypadku jest to 10 dzień miesiąca). I już kilkukrotnie zdarzyło się tak, że równo o 0:00 sieć nalicza mi kilkadziesiąt MB pobranych danych, mimo, że jestem w tym czasie połączony z domowym WIFI. W żaden inny dzień takie dane nie są pobierane, tylko w ten konkretny, 10 dnia miesiąca, o 0:00 kiedy jeszcze nie zdążyłem odnowić pakietu - bo spałem.
Sprawę zgłosiłem nju w celu wyjaśnienia - oczywiście wszystko się zgadza, telefon pobrał te dane i nie widzą w tym nic dziwnego, że sytuacja powtarza się zawsze o 0:00 w dniu kiedy kończy się pakiet danych i w żaden inny dzień, kiedy pakiet jest już odnowiony, nie.
Chodzi o durne kwoty, ale sam fakt robienia w ciula irytuje. Miewa ktoś z Was podobne akcje? Sprawdzacie swoje billingi?
#oszukujo #nju #gsm