Wpis z mikrobloga

ogladam sobie foty konceptu True Adventure
i tak patrze i patrze. i bingo. Honda pokazala to, co zapowiedziala niedawno.

Pokazali Adventure Sports. Czyli heh konceptem byla bardziej hardkorowa odmiana Afryki niz ta, ktora weszla do produkcji

wolam @bocznica i @uosiu bo oboje sa tak samo zafascynowani nowa afra jak ja

#motocykle

TRUE ADVENTURE
Pobierz Stitch - ogladam sobie foty konceptu True Adventure
i tak patrze i patrze. i bingo. ...
źródło: comment_Uh519yn5NnPETSVD6eK0BCUWn5RwDfAn.jpg
  • 25
@Stitch: i tak ja kiedys kupie. A nie za bardzo rozumiem o co chodzi kuledze, zmienili malowanie (szkoda) ale reszta tak jakby sie zgadza. No wydech - ale to durne lewackie przepisy, cos jeszcze?
@bocznica: i nie to, ze zmienili. Obecna afryka bedzie produkowana dalej taka jak jest. Adventure Sports bedzie bardziej hardkorowe (to na drugim foto). I to Adventure Sports zostalo zaprezentowane na EICMA jako True Adventure, juz kminisz? pokazali nie ta wersje motocykla, ktora wchodzila do produkcji, tylka ta, ktora dopiero wejdzie za jakis czas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pokazali nie ta wersje motocykla, ktora wchodzila do produkcji, tylka ta, ktora dopiero wejdzie za jakis czas ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Stitch: zrobili ludzi e balona :D
Jeździłem TENERE 1200, ale tylko po asfalcie, frajda niesamowita w porównaniu do obu wersji GSa, może to było też spowodowane tym, że dealer dał mi klucze i kazał jechać, a BMW z instruktorem ( ͡° ͜ʖ ͡°