Aktywne Wpisy
Bogaty_grubas +133
USA wysyła grupę bojową z lotniskowcami do Izraela - WSJ.
Grupa bojowa z amerykańskim lotniskowcem USS Gerald Ford udaje się do Izraela z ogromnym pakietem pomocy wojskowej, w tym dodatkową amunicją dla Żelaznej Kopuły
Lotniskowiec przewozi 90 samolotów i F-35C, towarzyszy mu także krążownik z rakietami kierowanymi i kilka niszczycieli, a pod wodą – okręt podwodny o napędzie atomowym – podaje WSJ.
#izrael #wojna
Grupa bojowa z amerykańskim lotniskowcem USS Gerald Ford udaje się do Izraela z ogromnym pakietem pomocy wojskowej, w tym dodatkową amunicją dla Żelaznej Kopuły
Lotniskowiec przewozi 90 samolotów i F-35C, towarzyszy mu także krążownik z rakietami kierowanymi i kilka niszczycieli, a pod wodą – okręt podwodny o napędzie atomowym – podaje WSJ.
#izrael #wojna
wykoko +345
Zaraz zaraz, czyli chłop ma zniszczone życie i zabrane wszystko na co zapracował bo 9 lat temu pisał obleśne teksty do dwóch dziewczyn? To wszystko? Skoro nie było materiałów że jest pedofilem to trzeba było to inaczej rozegrać żeby ludzie go nie wpakowali do worka z pedofilami. Film Konopa nie wniósł kompletnie nic. Dramat. Niech grubasek se wraca na YT i niech robi to co robił.
#famemma #polskiyoutube #pandoragate
#famemma #polskiyoutube #pandoragate
#rower #mtb #rowery
jesteście pewni? sprzedawca mówił, że to rok 2014. Poza tym te rowery mają fajne opinie w internecie.
Ewentualnie za 2-3 lata mogę ten amortyzator wymienić na któryś z współczesnych XCR.
Niech poda numer seryjny.
http://www.srsuntour-cycling.com/cs/icons/how-to-find-the-serial-number/
@tewe: Już dziś pewnie nie znajdziesz takich pod V-brake. Ani żadnego dobrego nowego widelca.
Sprawdziłem Kandsa Energy 1300 - jest on w wersji na hamulcach tarczowych mechanicznych i XCM bądź na hydraulicznych i XCT, czyli mimo wszystko chyba gorzej? Jakoś nie jestem przekonany co do hamulców tarczowych w rowerach w tym budżecie.
Inne typy to: Spartacus Elite Alivio lub Lazaro EV-3 - oba mają XCM, więc chyba wypadają mimo wszystko gorzej?
@tewe: Nie jestem przekonany do rowerów MTB w tym budżecie.