Wpis z mikrobloga

Mój przyjaciel wraz ze swoim ojcem wyjeżdża na półroczną wyprawę rowerową po Północno wschodnich Stanach i Kanadzie. Podsunąłem mu pomysł kanału na yt, jako że mało jest o podobnej tematyce. Jak myślicie? Byłoby zainteresowanie na takiego vloga? Sami oglądalibyście?
Dodam, że jego ojciec to jeden ze smieszniejszych ludzi jakich poznałem.

Wołam #podroze #podrozujzwykopem i #rowerowyrownik bo to trochę też i tego dotyczyć.
  • 5
Mój przyjaciel wraz ze swoim ojcem wyjeżdża na półroczną wyprawę rowerową po Północno wschodnich Stanach i Kanadzie. Podsunąłem mu pomysł kanału na yt, jako że mało jest o podobnej tematyce. Jak myślicie? Byłoby zainteresowanie na takiego vloga? Sami oglądalibyście?

@Pakekson:
Twój wpis wygląda na błędny i nie zostanie uwzględniony w statystykach. Prosimy o stosowanie się do kilku prostych zasad.
Jeśli masz pytanie lub pomysł na rozwój rowerowego równika, użyj tagu
jako że mało jest o podobnej tematyce

@Pakekson: malo jest vlogow podrozniczych zwlaszcza w tamte rejony?

Byłoby zainteresowanie na takiego vloga? Sami oglądalibyście?

Dodam, że jego ojciec to jeden ze smieszniejszych ludzi jakich poznałem.

@Pakekson: obawiam sie, ze o ile nie mowi co drugie zdanie "ale urwal" ani nie gra w majnkrafta to raczej sie nie przebije ;)
A mnie osobiscie vlogi podroznicze nie kreca, bo zwykle jest to 95%
@M4ks: W kazdym razie oni i tak biorą kamerke, żeby mieć chociaż pamiątke. W sumie nic nie straci, jak podzieli się tym w jakiś sposób, tj. w postaci vlogów. Chociaż on mówił, że nie sklejałby tego od razu, tylko po wyprawie.
W sumie nic nie straci, jak podzieli się tym w jakiś sposób, tj. w postaci vlogów. Chociaż on mówił, że nie sklejałby tego od razu, tylko po wyprawie.

@Pakekson: peewnie, ze warto to robic, mowie tylko, zeby sie nie nastawiac na zostanie gwiazda jutuba, a i wydaje mi sie, ze niewiele osob jest chetnych sluchac wiesz, typowych opowiesci z jutuba, ze "dzisiaj jechalem lewa strona a potem jechalem prawa a potem