Aktywne Wpisy
sztefen_muller +490
#motoryzacja #samochody #mercedes #nostalgia
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chce jechać z koleżankami na babskie wakacje za granice z dziewczynami na kilka dni, a niebieskiemu sie to nie podoba..
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Chyba pierwsze piwo od doktorów, które jest klarowne jak rasowy koncerniak. W smaku typowy lager. Aromat głównie słodowy, w tle delikatny chmiel. W smaku podobnie z wyraźną ziołową goryczką, charakterystyczną dla chmielu Magnum. Większych wad nie wyczułem. Sensorycy mogą się tam czegoś doszukać, ale taki urok słodu pilzneńskiego.
Gdyby ktoś mi podsunął to piwo w ślepym teście to strzelałbym, że to jakiś czeski pilzner. Ogólnie pozytywne zaskoczenie. Jak widać da się zrobić dobrego lagera, który nie wali szmatą. Mógłby się przyjąć wśród tej części piwoszy, która nie ma zbyt dużych wymagań od piwa, gdyby nie cena - około 8 zł za butelkę.
#piwo #ocenpiwo #pijzwykopem #drbrew
@siema_mordo: No to wygląda na mój błąd, robiłem większe zapasy więc mógł się niepostrzeżenie schować wśród innych piw, a paragon wyrzuciłem :P Ale 6 to też
@markaron: hahaha, nie mam słów