Wpis z mikrobloga

widziałem na internecie że ludzie mają problemy z wifi w #p8lite no i trafiło na mnie... Najpierw nie mogłem się łączyć z siecią bo wyskakiwało coś w stylu 'wzbroniono dostępu ddo wifi' a teraz już nie wyszukuje żadnej sieci. Co mi z takiego telefonu jak nie ma na nim wifi... Poradził sobie ktoś z tym inaczej niż oddanie do serwisu? #huawei #huaweip8lite
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Karol4722: nie baw się w żadne zmiany ustawień konfiguracji telefonu czy routera, o ile masz gwarancję telefon nadaje się do wymiany na nowy, usterka nie do usunięcia . Wada związana z modułem wi-fi w telefonie a dokładnie z anteną ponieważ bez problemu połączy Ci się z routerem w bezpośredniej jego bliskości tak do 1 metra póltora. Oddałem do serwisu, dzwoniłem i dostałem taką informację. Jak ekspertyzę dostanę do ręki wrzucę
  • Odpowiedz
@Karol4722: ja tez kupowałem w sklepie plusa internetowym, możesz oddać w dowolnym punkcie plusa (ja tak zrobiłem) lub od razu kontaktować sie ze sklepem internetowym z tego co wiem kurier odbierze telefon do naprawy bezplatnie od Ciebie (nie wiem jak w innych sieciach)
  • Odpowiedz