@Xax92: dokładnie tak jak pisze @WolfSky: #tracz to kozak, ale tylko w sytuacjach wyrwanych z kontekstu, niestety nauczylem się tej bolesnej prawdy, oglądając 3 serie kompilacji :/
@sztas: @Xax92: @WolfSky: Ktoś już wspominał, że w 4 sezonie się srogo odgrywa za tą akcje z teczkami ale nie wiem na ile to prawda. Nie mogli zrobić tak ,że on będzie górą nad proboszczem bo ta telenowela jest właśnie o tytułowej Plebanii i o losach proboszcza głównie a Tracz to ten zły który po prostu w walce z kościołem musi przegrać. Miał jednak kilka dobrych akcji np. z
@sztas: @Xax92: @Erorraz: W każdym interesie był robiony jak gówno xD walencik nawet stary chłop wieśniak mu chatę spalił, tak że nie mógł uzyskać odszkodowania, weronika go #!$%@?ła na interesie z zamkiem, wikary go #!$%@?ł na obrazach na samym początku, teść też go wyrolował szkoda gadać XD sracz nie tracz
no ale to serial dla emerytek, wiadomo, że dobro musi wygrać
@Xax92 w tej sytuacji obwiniac bogu ducha winnego Ose to tak samo jak obwinic rodzicow tej dziewczyny bo gdyby nie oni to nie ukradlaby teczek.
@Erorraz & @WolfSky ze wzgledu na to, ze ten serial musial miec misje i no nie bylo opcji zeby Janusz byl gora, ja traktuje wszystkie zakonczenia watkow z Traczem jako niekanoniczne, bedace wynikiem propagandy i stanowiace zaklamanie historii oraz przeinaczenie faktow. W zyciu piekne sa tylko chwile,
#tracz #traczcontent #heheszki
A o dokumentach się niedawno dowiedziałem. Ale to jak słyszałem, to trochę też przez Osę.
no ale to serial dla emerytek, wiadomo, że dobro musi wygrać
@Erorraz & @WolfSky ze wzgledu na to, ze ten serial musial miec misje i no nie bylo opcji zeby Janusz byl gora, ja traktuje wszystkie zakonczenia watkow z Traczem jako niekanoniczne, bedace wynikiem propagandy i stanowiace zaklamanie historii oraz przeinaczenie faktow. W zyciu piekne sa tylko chwile,