Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam znajomą ze studiów, która strasznie mi się podobała, ale nigdy nie miałem odwagi zagadać (nieśmiałość here). Po roku od czasu kiedy przestaliśmy się widywać (skończyłem studia) ona do mnie napisała w jakiejś sprawie i tako to wyszła z inicjatywą umówienia się na kawę/piwo. Powiedziała, że koniecznie musimy się umówić i napisze do mnie po majówce bo teraz jest zapracowana. No i co... Nie napisała. Aczkolwiek polajkowała mi ostatnio zdjęcie. Bardzo chciałbym się z nią umówić no ale nie wiem, skoro miała się odezwać a tego nie zrobiła to chyba nie jestem zbyt istotny? I nie powinienem się upominać? Czy może się upokorzyć i napisać?

#zwiazki #milosc #podrywanie #samiecomega

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 16
  • Odpowiedz
Bardzo chciałbym się z nią umówić no ale nie wiem, skoro miała się odezwać a tego nie zrobiła to chyba nie jestem zbyt istotny?

@AnonimoweMirkoWyznania: Ona chciała z Tobą wyjść na kawę, nie wychowywać następcę tronu- OCZYWIŚCIE, że nie jesteś zbyt istotny.
Ale to nie znaczy, że nie możesz się stać.

Czy może się upokorzyć
  • Odpowiedz
podkreslam jeszcze raz. Ona napisała, że się do mnie odezwie po majówce. I od tego czasu nie odezwała. Tylko lajk pod zdjęciem.

@AnonimoweMirkoWyznania: Czy Ty masz 13 lat żeby odwalać takie dramy i analizować każde pierdniecie tej drugiej osoby? Może zapomniala, może byla zajęta, a później stwierdzila ze to Ty o niej zapomniales, skoro sie nie odzywasz? Jesteś jej kolegą ze studiów, a nie miłością jej zycia (i wszystko wskazuje na to, ze tak już zostanie). Czego sie spodziewałeś? Że tylko o Tobie będzie myśleć i tylko odliczać minuty, żeby moc napisać? xD nie wykazales nawet minimum inicjatywy, wiec uznala, że sprawa przegrana i tyle.

Przypominać się czy
  • Odpowiedz
@chromatografia: aha, czyli laska napisała opowi, że się do niego odezwie, nie odezwała i każesz mu się z tego powodu czuć źle xD

@AnonimoweMirkoWyznania: jakby mnie laska olała to bym się nie przejmował specjalnie, ale jak ci zależy bardzo hurr durr to ta jedyna to napisz do niej, że mieliście się umówić i czy dalej chce. Nie emocjonuj się tak bardzo i nie zachowuj jak podnóżek błagający o
  • Odpowiedz