Wpis z mikrobloga

@dembski: Ile w tej pracy dostajesz +/- za godzinę? Bo zakładając nawet, ze to 4 zł, to zarobienie na konto premium trwałoby jakieś 12 godzin. Żeby zyskać 12 godzin expa w grze należy grać 24 godziny z kontem premium (bo +50%), czyli mniej niż godzina dziennie. Do tego z wychodzenia 10 tys. na minus zrobi się zarabianie. Sam pomyśl czy to się opłaca, czy nie, bo jestem pewien, że w pracy
@dembski: To był tylko przykład pokazujący, że nawet zarabiając śmieciowe pieniądze lepiej jest kupić premkę. Przecież nawet za rozdawanie ulotek się więcej dostaje (ostatnio widziałem 8zł/h).
@FeniEnt: jestem uczulony na wydawanie pieniędzy na gry które są w teorii F2P, może to głupie, ale tak już mam :D Po prostu uważam, że jeżeli mam już tego golda, to wolę kupić premkę w dniu w którym pogram dużo, a nie tylko kilka gierek w przerwie od czytania regulaminów
@dembski: Ja wczoraj cały dzień poświęciłem na zebranie srebra na swoją pierwszą X (IS-7), następną będzie T-62A, ale napewno nie będę robił znowu cały dzień, tylko sobie rozbije na parę dni jakoś, ale 100k exp ponad mi brakuje to prędko nie zrobię, dzień premium jeden kupiłem i cały czas spam 2x VIII premium, JgTiger z kodu za procesor Intela się przydaje, ale się udało, miałem dość już w połowie dnia, ale