Wpis z mikrobloga

Szukam oferty dla siebie. Potrzebuję min. 200 minut do sieci komórkowych i stacjonarnych oraz dużego pakietu internetowego - jak największego.

Czy jest coś lepszego od #orange free na kartę za 28 zł z 17 GB, nielimitowanymi rozmowami i SMS-ami?
Widziałem play za 49 zł, ale tam tylko 10 GB, potem do 1Mbps. Nie ma nic lepszego?

* Lajt nie interesuje mnie - brak stacjonarnych
#play #plus #tmobile #orange

ZAPOMNIAŁEM DODAĆ - do 50 zł
  • 11
  • Odpowiedz
@Clear: Polecałbym play, bo za 25 zł masz darmowe połączenia i smsy do wszystkich i 6 GB internetu, ale jak Tobie 10 mało... Co Ty będziesz ściągał na tym telefonie?
  • Odpowiedz
@Clear: właściwie to ja polece Ci #orange mimo wszystko... w Orange Free Net już się tak pogubiłem, że mam konto ważne rok, za te 30pln nielimitowane sms/połączenia przez 31 dni... dostajesz tam ileś giga... plus za samo doładowanie telefonu tymi 30pln też ileś tam giga... Aktualnie mam darmowe przez miesiąc i w sumie ~28GB transferu - walcz z tym? [-:
  • Odpowiedz
@Clear: T-Mobile, 10 zł miesięcznie, no limit wszędzie i 100 GB neta. Promocja na 4 miesiące, potem przedłużasz, wypowiadasz, albo wchodzą warunki oferty standardowej (29,99 no limit i 1 gb)
  • Odpowiedz
@piotreek88: Wiem, i dlatego tym bardziej znaleźć mi ciężko coś lepszego. Do 50 zł, nawet abo bym wziął, byleby więcej tego neta.
@OrangeEkspert, czy pójdziecie w końcu po rozum do głowy i udostępnicie w ofercie na kartę chociażby połączenia oczekujące? Już walić konferencje i przekierowania...
  • Odpowiedz