Aktywne Wpisy
Wpisuje na kartce Wasze Nicki. Kto chętny?
Czy będąc aktywnymi seksualnie podkładacie coś pod prześcieradło żeby nie brudzić materaca? Ja zawsze mam taki podkład, bo dałem kilka tysi za materac i nie chce go brudzić różnymi wydzielinami, a ostatnio tinderówka stwierdziła, że to przesada. Tylko że jak u niej byłem, to ona miała jakieś piankowe gówno z ikei za 50 zł że aż sie ruchać odechciewało #seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Leo Messi został oczyszczony z zarzutów o popełnienie przestępstw podatkowych! Wniosek o karę dla jego ojca został jednak podtrzymany.
Wiecznie #!$%@? biedny Messi który o niczym nic nie wie...
Ja #!$%@?, mam firmę, lecę w #!$%@? z podatkami bo mówię księgowemu by zrobił tak by było dobrze. Wychodzi że były wałki,
idę ja siedzieć czy księgowy?
#!$%@? pewnie że Ja. Ale ja nie mam na imię Leo Messi.
Jeszcze #!$%@? zrozumiałbym jakby to było raz! Ale po pierwszej aferze gdzie wykryto przekręty, następnego dnia otworzył ten karzełek firmę na Panamie. Następnego dnia! Czyli doskonale wiedział co robił.
@Oskarek89:
Ludziom jak oskarek sie nie dziwie, bo maja bol dupska o wszystko, co zwiazane z barcelona wiec nie potrafia trzezwo myslec. Skonczy sie temat podatkow messiego to sie zacznie #!$%@?, ze