Aktywne Wpisy
wykop +41
Dzień dobry, Wykopie!
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #
Ciumciurumcium +192
#famemma dla plusujących wysyłam link do lestlima
#zwierzaczki #dzieci #gif #heheszki
co ten mózg
@Tremade: Po koszulce wnioskuję, że sporo czasu spędził na Ibizie, więc dragi sprały mu mózg. Ciekawe, czy będzie rozważał karierę w lotnictwie #pdk
@L_Anarchiste: No tak, pół świata masowo morduje krowy, świnie, kurczaki itp. ale to "dzieci są straszne", bo jakiś mały chłopiec, który się bał chomika chciał go zdeptać xDD
@Tremade: W czym lepsze jest dla zwierzęcia, że ktoś go zabije dla jedzenia?
@L_Anarchiste: No i na tym powinien się skończyć temat, bo znaczenie aksjologiczne... nie ma tu żadnego znaczenia. Mamy do czynienia z dzieckiem, które nie jest świadome swoich działań, a jest oceniane przez dorosłych ludzi, którzy nie mogą powstrzymać ochoty na pokazanie jacy to oni są lepsi od pięciolatka. Ich moralność sprawdzałbym w pierwszej kolejności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To znaczy, że jak tylko jakiekolwiek dziecko odstąpi od tej reguły, należy pisać
Dla mnie to jest po prostu śmieszne, bo jakby nie nakładać kryteriów to zawsze najokrutniejszą grupą pozostają "dorośli homo sapiens". I przedstawiciel właśnie tej grupy pisze, że dzieci są straszne. Miało mnie to prawo
No to mam prostą metodę na naukę dla takiego bachora rozdeptującego chomiki.
Nie rozumie? To lepe na ryj z ucha przez lewe kolano. Szybko pojmie, że nad zwierzątkami znęcać się nie wolno.
ODKRYŁ JEDNĄ DZIWNĄ METODĘ NA PRZEMÓWIENIE DO ROZUMU. DZIECIAKI GO NIENAWIDZĄ.
+ZOBACZ JAK+
( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Anch