Znacie jakieś produkty z wysoką zawartością białka i wegli, a bardzo niskiej tłuszczu? Szukałem dzisiaj w lidlu czegoś takiego na kolacje i znaleźć nie mogłem, wszystko ma w #!$%@? tłuszczu co mi bardzo nie pasuje, bo na kolacje mi tylko węgle i białko właśnie zostaje. #mikrokoksy #silownia #dietashpyo
@leopolis @Cojestpiec o #!$%@? złoty, to ja pół roku sera żółtego nie jem bo tłuszczu za dużo i teraz się dowiaduję, że takie pyszności istnieją :O Jadę po pół kilo ( ͡°͜ʖ͡°)
@piesnababy: kiedyś kupowałem jakąś z piersi kurczaka (pieczona pierś albo coś) 95% mięsa z piersi kurczaka bodajże, ale chyba lepiej kupić po prostu pierś i ją upiec/usmażyć. Ja robiłem swego czasu też tak, że kupowałem pierś z indyka, marynowałem, później do piekarnika i była fajna wędlinka, samo mięcho bez sojowych dodatków.
@Instynkt: jakis pomysl jak latwo i smacznie przyrzadzic? @leopolis: oO, dokladnie jak pisal @piesnababy ja ser staram sie omijac szerokim lukiem bo tluszczu w kazdym pelno a tu tutaj takie cudenko masz, dzieki!
@Cojestpiec o #!$%@? złoty, to ja pół roku sera żółtego nie jem bo tłuszczu za dużo i teraz się dowiaduję, że takie pyszności istnieją :O
Jadę po pół kilo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@leopolis: oO, dokladnie jak pisal @piesnababy ja ser staram sie omijac szerokim lukiem bo tluszczu w kazdym pelno a tu tutaj takie cudenko masz, dzieki!