Aktywne Wpisy
szzzzzz +407
Mięso z kurczaka surowe: bleh
Mięso z kurczaka ugotowane z rosołu: bleh
Jakiekolwiek mięso: bleh
Tuńczyk czy inna ryba: bleh
Jajko specjalnie ugotowane i rozdrobnione: bleh
Jakieś #!$%@? zaschnięte resztki jajecznicy i okruszki chleba z rana: ABSOLUTNY PRZYSMAK, POKARM BOGÓW, CO ZA AMBROZJA, CAŁY TALERZ WYLIŻĘ, NAJLEPSZY POSIŁEK MOJEGO ŻYCIA
#koty #alboialba #zwierzaczki #bekazkota #beka
Mięso z kurczaka ugotowane z rosołu: bleh
Jakiekolwiek mięso: bleh
Tuńczyk czy inna ryba: bleh
Jajko specjalnie ugotowane i rozdrobnione: bleh
Jakieś #!$%@? zaschnięte resztki jajecznicy i okruszki chleba z rana: ABSOLUTNY PRZYSMAK, POKARM BOGÓW, CO ZA AMBROZJA, CAŁY TALERZ WYLIŻĘ, NAJLEPSZY POSIŁEK MOJEGO ŻYCIA
#koty #alboialba #zwierzaczki #bekazkota #beka
Duniksond +224
Juleczki, przypominam Wam niewygodną prawdę - dzisiejsza "moda" na szerokie ubrania wynika tylko i wyłącznie z tego że nie chce Wam się dbać o siebie, jesteście spasione i same sobie wmawiacie "body positive".
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
Witajcie Mirki i Mirabelki, nie spałem dziś w nocy i potrzebuję waszej rady:
Mój różowypasek powiedział mi wczoraj, że chce przerwy. Ja początkowo pogodziłem się z sytuacją, ale z każdą godziną byłem coraz bardziej #!$%@? i gryzłem się z myślami typu "#!$%@?, to teraz ja mam się czuć #!$%@? przez nieokreślony czas, a ona trzyma mnie w szachu i w każdej chwili może sprawić, że poczuję się jeszcze gorzej?"
No i pomyślałem, że może byłoby lepiej postawić ją przed wyborem - albo wracamy do siebie, albo się rozstajemy.
Co o tym myślicie? Serio doradźcie coś proszę bo nie wiem #!$%@? jak żyć.
I czy w ogóle zna ktoś jakąś historię, gdzie po akcji "chcę przerwy" jest happyend?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Solitary_Man
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania: Przerwa to jest właśnie ten happy-end dla strony, która ją zaproponowała. To takie odroczone w czasie rozstanie. Już zostałeś porzucony, teraz jest to kwestia nazwania rzeczy po imieniu. Daj sobie siana z tą znajomością.
To wam ocenić jak bardzo się popsuło, czy da