Aktywne Wpisy
Lewusx +16
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Moseva +238
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
#pasta #heheszki #locomotion #byloaledobre #byloibedziejeszczeraz
Na stacji kosmicznej kolo mnie mieszka upośledzony Imperator, ze swoim Lordem Darth Vaderem, tez upośledzonym. Jego matka przestała jeździć na rowerze przez atak ludzi pustyni. Na pozór są grzeczni, ale czasami jak stary popije robio we dwóch inbe na mostku kapitanskim. Palpatine sie drze 'Vadeeer dawaj Eisleiiii' i puszczają muzyke z kantyny Mos Eislei, o-----------c jakieś dzikie tańce przy tym na mostku. Zawsze mam beke bo wszystko widac przez