Wpis z mikrobloga

Przyznaję że do końca myślałem że to jednak bait :D
Katowice. Napisał, że "dla żartu" wrzucił metalową rurkę do silnika Airbusa. Błyskawiczna reakcja policji

Incydent w rozmowie z portalem gazeta.pl potwierdził zarówno rzecznik portu, jak i oficer prasowy katowickiej policji. Według ich relacji funkcjonariusze zareagowali natychmiast i już po godzinie od zamieszczenia wiadomości dotarli do mężczyzny. Więcej szczegółów mamy poznać jednak dopiero w poniedziałek - informacji na ten temat będzie udzielała prokuratura, która postawiła już zarzuty internaucie.

#aferasamolotowa #goaskalicontent #afera #bagiety #noidiotapoprostuidiota
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZimnoMi: mi nie jest szkoda, a cieszę się że taka osoba już nie pracuje na lotnisku. Zwłaszcza że wielokrotnie leciałem wspomnianym przez niego lotem W61091:

Nie dość, że wpis zamieściłem około 6, samolot przecież poleciał do Dortmundu, a cała akcja miała miejsce o godz. 11.

Nie chcę żeby ktoś tak niezrównoważony zbliżał się do A320 którym będę lecieć.
  • Odpowiedz
@wolodia: a jak to zorganizowana akcja policji razem z tym mirkiem, żeby pokazać że za takie śmieszki to sztum?
Niedługo ŚDM więc dużo roboty będą mieli, a jeszcze jak musieliby sprawdzać takie wrzuty z wykopu to koniec świata umarliby z przepracowania.
#teoriespiskowe
  • Odpowiedz