Aktywne Wpisy
montezuma71 +11
Wykopki staly sie dokladnie tym z czego sie smiali.
Zarty z papieza byly sprokurowane wystawieniem na piedestał papieża polaka, forsowaniem jego "świętości" i absolutnym oburzeniem gdy ktoś tę świętość podważał, czy w prost- jajcował sobie z niego.
Dzis każdy mem o ukrainie czy ukraincach spotyka sie z oburzeniem godnym 50-letniej Grażyny z Pcimia, która obrusza sie na widok mema z zółtym ryjem. Daje to motor napędowy do coraz to większego trollowania fajnopolaków.
Zarty z papieza byly sprokurowane wystawieniem na piedestał papieża polaka, forsowaniem jego "świętości" i absolutnym oburzeniem gdy ktoś tę świętość podważał, czy w prost- jajcował sobie z niego.
Dzis każdy mem o ukrainie czy ukraincach spotyka sie z oburzeniem godnym 50-letniej Grażyny z Pcimia, która obrusza sie na widok mema z zółtym ryjem. Daje to motor napędowy do coraz to większego trollowania fajnopolaków.
a na zewnątrz jest ledwo 20 stopni. za parę tygodni znowu wszyscy posramy się tym upałem. ludzie będą śmierdzieć w autobusach, człowiek będzie się budził zlany potem (o ile w ogóle spokojnie zaśnie)...
od jakiegoś czasu nienawidzę #!$%@? lata. nie dość że pocę się jak knur, to jeszcze wystarczy kilka promieni słońca żebym spiekł sobie ryj jakby mnie ktoś #!$%@? okładał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
całe poprzednie wakacje pracowałem na słońcu i mam #!$%@? dosyć upałów na następne 5 lat. obecnie moje podstawowe kryterium w szukaniu pracy na wakacje to dużo cienia i klimatyzacja xD
ja rozumiem piwko ze znajomymi nad stawem, łowienie ryb, grille, ogniska, sport na świeżym powietrzu, wycieczka w las rowerem (。◕‿‿◕。) i wszystkie inne gówniane letnie rozrywki. no ale przyznajmy sobie szczerzę, lato jest zabawne przez kilka dni w miesiącu. cała reszta to jest dramat. już mi się tęskni do jesiennej aury, sweterków, płaszczów, ciepłych skarpet i czytania pod kocykiem z kakałkiem
tak się #!$%@?łem że aż zrobię ankietę
#lato #pogoda #oswiadczenie
Lubisz upalne lato?
Ludzie śmierdzą w autobusach? Kup samochód (rower to chyba przesada w upał).
Pocisz się? Stary, weź się pociesz tym, że ja dostaje pieprzonego kataru z powodu, że jakaś roślinka chce sobie pylić.
Wiesz co się dzieje? Rolka sraj taśmy dziennie schodzi.
Ale jest fajnie... Jest zbyt ciepło - trza się rozebrać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Whiteshadow: Przecież jak jest 27 stopni, albo więcej, to tak Cię zamula, że nie da się nawet myśleć. Poza tym przy 20 stopniach tez można wychodzić i nawet jest fajnej, bo rześkie powietrze.
@Whiteshadow: wole mieć życie towarzyskie w pozostałe 3 pory roku, a lato spędzić w cywilizowanych warunkach, a nie jak jakiś spocony hindus ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@feuer: uszczuplona garderoba to duży plus lata. 2 pary spodenek i kilka koszulek i masz
Grill! wakacje w górach czy nad morzem przy cieplej dobrej pogodzie, laski w kieckach!
#!$%@?ć zimę tylko letnie słońce może nas przypiekać!
@feuer: U Ciebie może wygląda to fajnie. Pomyśl teraz jak to wygląda w Polsce:
Aklimatyzujesz? Zanim się przyzwyczaisz, fala
Ogólnie fajne w Polsce jest to, że są różne pory roku. A raczej było, bo teraz nie ma zimy.