Aktywne Wpisy
dexterpol +33
W końcu dzisiaj wyplatka po podwyżce wleciala, lvl 26, a jak tam u was? Dalej jebnie za 4k u fabryce smrodu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)#pracbaza #praca #korposwiat
AXSIS +12
Mirki co tu się dzieje to ja nie ogarniam. Ćwiczę sobie pisanie na apkach randkowych i zaproponowałem takiej naprawdę ślicznej Julce 20lvl kino, a ta mi głosówkę wysłała, że chętnie i w ogóle lubi takie filmy itp.
Miała taki ładny głosik jak z jakiejś baśni... Gdyby nie niska pewność siebie to bym się pofatygował te 100km do niej, a tak to trzeba usunąć parę. Już nigdy takiej nie spotkam pewnie, ehh...
Teraz
Miała taki ładny głosik jak z jakiejś baśni... Gdyby nie niska pewność siebie to bym się pofatygował te 100km do niej, a tak to trzeba usunąć parę. Już nigdy takiej nie spotkam pewnie, ehh...
Teraz
Sztuka kolażu cyfrowego.
https://www.youtube.com/user/AlexanderKoshelkov/videos
Jak ktoś w sumie nie czuje
Najpierw pomysł, koncepcja - bez tego nie istniejesz.
Szukasz dziesiątek zdjęć ze stoków lub własnych. Trzeba wiedzieć czego szukać, nie zawsze potrzebujesz całości, dużo się wycina (tak jak tu ręce). Wklejasz obrazy, obracasz, skalujesz, na szybko maskujesz to co niepotrzebne. Czego nie udało się wyciąć a da się domalować, tworzysz klonowaniem. Warto znać się trochę na perspektywie i swiatlocieniu (sztuka rysunku pomaga) gdyż niewłaściwe oświetlenie może zabić całe wrażenie. Na
Hola hola! to nie moje dzieło, ja to tylko znalazłam w sieci ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Maldonado Podzielam opinię, kolegi.
Yhym..
Zdecydowanie mój ładniejszy ale owszem, małe podobieństwo rzuca się w oczy :)