Niejaka Monika Tera, radna Piotrkowa Trybunalskiego z ramienia Prawicy Rzeczypospolitej, polecana przez św. Marka Jurka, żyje z sekstelefonów. Jej firma o niepozornej nazwie "Centrum Media" reklamuje takie wspaniałe przybytki, jak Pukaj-laski.re, Kapciochy.pl Kociaczki.pl czy Tylko-s-x.eu. Ujawnili to Aleksandra Tyczyńska i Marek Obszarny z "Dziennika Łódzkiego", a prawicowe medium piotrkowskie daje im odpór
@zakowskijan72: Jest wielu lewaków, którzy są chrześcijanami, czy katolikami. Taki na przykład papież Francizek to dl wielu wykopków lewacki agent. Norweski Kościół, który ostatnio niemal jednogłośnie wprowadził śluby jednopłciowe też z pewnością spełnia waszą szeroką i prostacką definicję lewactwa. Przykładówmożna wymieniać i wymieniać.
Skąd wiem czego chciał Bóg? Wiem to w taki sam sposób, w jaki wiem czego chciał Frodo Baggins, albo Robert Baratheon. Wiem to z książki fantasy, która
@zakowskijan72: konserwoidzie nie dorabiaj już teorii bo nie masz większego pojęcia na temat katolickiego konserwatyzmu sądząc po relatywizowaniu sztandarowego grzechu rozpusty xD takie to są rzekomo konserwatywne prawaki na wykopie
@zakowskijan72: Oczywiście. Jestem dużym fanem fantastyki, więc nie mogłem sobie odpuścić. Mój ulubiony fragment, to ten gdzie Jahwe strzelił focha na Żydów, bo ci chcieli go zapytać czy na pewno Mojżesz prowadzi ich według boskich instrukcji i zaczyna ten swój naród wybrany masowo mordować. Na szczęście pojawia się bohater Mojżesz i z grupką swoich kompanów obłaskawiają w---------o Jahwego latając dookoła ze śmiesznymi kadzidełkami. Osobiście uważam, że łatwiej by było jakby
konserwoidzie nie dorabiaj już teorii bo nie masz większego pojęcia na temat katolickiego konserwatyzmu sądząc po relatywizowaniu sztandarowego grzechu rozpusty
@Kazach_z_Almaty: Skąd przypuszczenie, że powinienem być katolickim konserwatystą?
@Topgun: Właśnie. Ja nie widzę problemu, tym bardziej że kasa zostaje w kraju, potrzebujący dają upust swoim fantazjom, kasa idzie do budżetu, i jak piszą w artykule, idzie na projekty użyteczności publicznej. Wychwyciła rynek, ukierunkowała wpływy. Ja nie widzę w tym nic złego.
Jakiś z duży ten spór o moralność, tym bardziej że 'wychodzi na zero' - przysługują się społeczeństwu. Dla mnie to sytuacja win-win
I dlatego między innymi warto inwestować w krajowe firmy, a nie gigantów zza granicy. Nie dość, że płacą dużo wyższe podatki, to jeszcze angażują się w sprawy kraju. Szacunek panie Brzozka #inpost #powodz
#bekazprawakow #bekazpisu #lewackihumor #neuropa #humor #piotrkowtrybunalski
@rrdzony: Światopogląd zamyka w więzieniu? Od kiedy? I co jest złego w sekstelefonach, oprócz tego, że boją się ich wypokowe stulejki?
@lowca_chomikow: Gdyby Bóg nie chciał, by ludzie się ruchali, to by ich nie stworzył w
Skąd wiem czego chciał Bóg? Wiem to w taki sam sposób, w jaki wiem czego chciał Frodo Baggins, albo Robert Baratheon. Wiem to z książki fantasy, która
@lowca_chomikow: Sugerowanie, że zapoznałeś się z Biblią czy Katechizmem... XD
Komentarz usunięty przez autora
@zakowskijan72: Skąd ty możesz wiedzieć czego chciał Bóg? Skąd przypuszczenie, że nie chciał p-------w?
@Kazach_z_Almaty: Skąd przypuszczenie, że powinienem być katolickim konserwatystą?
@rrdzony:
Właśnie. Ja nie widzę problemu, tym bardziej że kasa zostaje w kraju, potrzebujący dają upust swoim fantazjom, kasa idzie do budżetu, i jak piszą w artykule, idzie na projekty użyteczności publicznej.
Wychwyciła rynek, ukierunkowała wpływy.
Ja nie widzę w tym nic złego.
Jakiś z duży ten spór o moralność, tym bardziej że 'wychodzi na zero' - przysługują się społeczeństwu.
Dla mnie to sytuacja win-win