Wpis z mikrobloga

Będzie #niepopularnaopinia

Wszyscy piszą, że Gonciarz zrzyna od Neistata. Stwierdziłem, że w takim razie trzeba gościa obczaić i muszę przyznać rację - widać wyraźną inspiracje. Same daily vlogi są spoko, ale wybijają się tym, że są ładne i w sumie nic więcej mnie w nich nie porywa. Wolę Gonciarza, który potrafi utrzymać moje zainteresowanie przez cały odcinek i oglądam to z przyjemnością, a u Casey'ego wyłączam po 2-3 minutach mam ochotę wyłączyć, albo przewinąć do jakichś fajnych ujęć.

Narracja Gonciarza >>>>> Narracja Neistata

#polskiyoutube #gonciarz #caseyneistat
  • 10
  • Odpowiedz
@NiskiFortepian: vlogi Casey'ego mają jedną wadę - są cholernie nudne, mimo tego że niby coś tam pokazuje - poza przebitkami z drona można ziewnąć po 2-3 filmikach. Gonciarz za to. mimo że próbuje robić to samo - widać że wkłada w to nieco osobowości. Nie jest to takie nudne jak u Neistata, chociaż czasem się przewinie kilka sekund z drona czy innych zabaw z kamerą bo nudzą.

@rabbitat: Casey >
  • Odpowiedz
@rabbitat: Nie, ale w momencie kiedy 6 pod rząd jest nudne jak cholera - mogę stwierdzić że nie ma tam nic ciekawego. Sprzęt, murica, nudna gadka. Po prostu dla kogoś kto nie jest zafascynowany sprzętem/nudnymi ujęciami/aplikacją mobilną/nudną gadką - cały vlog jest po prostu przewidywalny i... nudny. Możesz oczywiście mówić że tak nie jest. Aczkolwiek zauważyłem że większość ludzi mówiących Casey > Gonciarz (mówimy o daily vlogach) to ludzie którzy zazwyczaj
  • Odpowiedz
@rabbitat: przecież tu jest mowa o vlogu a nie o beczce. Inna sprawa że w ogóle się nie zgadzam że zrzynaniem. Wychodzi ze parę ujęć dron i muzyczka i juz wszyscy "zrzynamy" bullshit
  • Odpowiedz
@rabbitat: wiele innych rzeczy które nie bawią mnie u Casey'a. U Casey'a mam wycieczke krajoznawczą z przyspawanymi uśmiechami, u Gonciarza mam to samo, z tym że do tego mam osobę o zupełnie innym poglądzie niż mój, pokazujący osobę pochodzą z tej samej kultury co moja w kraju w którym praktycznie wszystkie swoje przyzwyczajenia obracasz o 180 stopni. Kwestia gustów, jedni wolą ładne obrazki - inni wolą miłe vlogi przy których przy
  • Odpowiedz
@rabbitat: Ale ja akurat nie piszę o Zapytaj Beczkę czy innym tego typu Gimbo contentcie za którym nie za bardzo przepadam, tylko jego vlogach - TheUwagaPies, Daily Vlogi, serie podróżnicze.

@normanos: oczywiście, że dobrym słowem jest inspiracja, a nie "zrzynanie"
  • Odpowiedz
oglądam codziennie vlogi casey'ego od 9 miesięcy. Każdy. Od początku do końca. Jak to się może komuś nudzić. Ale Gonciarza też oglądam teraz wszystkie tak samo :D Fajnie to robi, w #!$%@? podobnie, ale mi się to podoba xD
  • Odpowiedz