Aktywne Wpisy
hehehej +267
Was też to #!$%@? w polskich filmach że są tak #!$%@? nagrane pod względem dźwiękowym? Wszystko nagrane naraz i #!$%@? słychać jak się nie #!$%@? dźwięku w telewizorze na dużą głośność. W filmach z Europy zachodniej czy z USA nawet jak cichutko sobie włączę to zajebiście slychac dialogi
Typ0wa_Karyna +66
Może się czepiam i niepotrzebnie marudzę, ale odnoszę wrażenie, że ogólnie coraz bardziej odchodzi się od takiego normalnego kontaktu z człowiekiem - już tłumaczę. Byłam jakiś czas temu w banku, zmieniałam konto - ogólnie rozmowa wyglądała w ten sposób, że NAJLEPIEJ wszystko załatwiać samemu elektronicznie albo przez bankomat, a jakbym chciała załatwić sprawę "w okienku" to zostanie mi naliczona jakaś prowizja, okej, rozumiem, takie zasady.
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
Największym zagrożeniem dla nas kibiców innych drużyn są miliony euro które dostaje uczestnik LM. Gdyby Wisła za którymś podejściem dostała się do fazy grupowej byłaby tam co roku i dzisiaj wszyscy mielibyśmy #!$%@?. Drużyna która zakwalifikuje się jako pierwsza najprawdopodobniej odjedzie innym finansowo i kadrowo. Dlatego awans do LM jest dobry tylko w przypadku gdy to nasza ukochana drużyna osiągnie ten sukces. W Lidze Europy niech grają i dochodzą jak najdalej. Kasa jest mniejsza a punkty do rankingu rosną aż miło. Przy okazji pojawi sie zadyszka w lidze. Nic tylko kibicować.
Pisze to wszystko bo za kilka tygodni będę z całych sił trzymał kciuki za kompromitację Legii. Nie chce wtedy słuchać że jestem antypolakiem.To tylko chłodny bilans zysków i strat dla mojej drużyny.
#pilkanozna #ekstraklasa #legia
Sorry ale to jest stek bzdur.
Komentarz usunięty przez autora
@dzerald: xDDDD
Legia już dawno odjechała wszystkim finansowo i co z tego? Dalej ledwo ledwo jej idzie i musi walczyć o mistrza do ostatniej kolejki.
Na gwiazdy pokroju Danijela Ljuboi w kasie pieniędzy nie ma. – Możemy pozwolić sobie na piłkarzy, którzy różnicę będą robić za dwa-trzy lata.
Kadrowo też nie odjechala bo ma w skladzie Kucharczyka, Maslowskiego i walczyła z Piastem do ostatniej kolejki.
@dzerald: znowu się mylisz. Owszem, odjechała.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,budzety-klubow-ekstraklasy-legia-miazdzy-reszte-ligi,artykul,542583,1,381.html
@wiktorek_pl ma chyba racje pisząc że pieniądze szczęścia nie dają.