Wpis z mikrobloga

@ciachostko: Na pewno sensowniejsza taka ustawa niż jakieś polskie projekty kosmiczne. Polska nie dotknięta terroryzmem? Jednym z głównych przedstawicieli międzynarodowego współczesnego terroryzmu był właśnie Polak xD Polska uczestniczyła w wielu akcjach na Bliskich Wschodzie, jest przedstawicielem zachodniego świata, organizuje imprezy masowe - wszystko to może zachęcić terrorystów do ataku. Nie wiem czemu się sprzeciwiasz, masz coś do ukrycia?
@Luka_Wars: Mam na myśli skalę terroryzmu w Polsce mądra głowo a jakoś skala jest zerowa i nie ma sensu wprowadzać takiej ustawy bo nic nie wskazuje na to, że będzie miała jakikolwiek sens. A co do najbardziej #!$%@? argumentu "masz coś do ukrycia" xD to skoro jesteś taki chętny do przekazywania wszystkiego policji to podaj mi tu swoje hasło i login bo przecież nie masz nic do ukrycia, prawda? :)
Mam na myśli skalę terroryzmu w Polsce mądra głowo a jakoś skala jest zerowa i nie ma sensu wprowadzać takiej ustawy bo nic nie wskazuje na to, że będzie miała jakikolwiek sens.

@ciachostko: No nie zerowa według chociażby RCB ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rzucasz tezami bez pokrycia ekspercie za 60 groszy.

A co do najbardziej #!$%@? argumentu "masz coś do ukrycia" xD to skoro jesteś taki chętny
@Luka_Wars: Tyś ku*wa ekspert jest na pewno większy, weź się otaguj #januszbezpieczenstwanarodowego xD.

A po co mam anonkowi podawać hasło? Przecież ty gówno znaczysz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

skoro tak to tym bardziej nie powinieneś mieć oporu przed podaniem mi tych informacji hipokryto, pewnie za 60 groszy to dałbyś sobie w dupę zajrzeć bo przecież nie masz nic do ukrycia. Wolę gówno znaczyć niż mieć #!$%@? mózgowe
skoro tak to tym bardziej nie powinieneś mieć oporu przed podaniem mi tych informacji hipokryto, pewnie za 60 groszy to dałbyś sobie w dupę zajrzeć bo przecież nie masz nic do ukrycia. Wolę gówno znaczyć niż mieć #!$%@? mózgowe

@ciachostko: Już podałem. Odsyłam do raportów RCB, a jeśli chodzi o trendy w europejskim terroryzmie, poczytasz sobie o tym na stronie Europolu.

P.S widzę, że wszędzie i do każdego się tak przypie*#alasz