Aktywne Wpisy

Kodzirasek +7
Jak sobie oglądam te całe famemma to sobie myśle czy by nie wziąć testosteronu, bo w sumie ja to taki cichy i spokojny przy tych gościach a może jakbym wziął to bym nabrał pewności siebie?Skoro każdy tam bierze teścia to chyba musi działać.
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia

http://cebula.online/przedsprzedaz-xiaomi-yi-2-wifi-4k/
Cena na Banggood 299,99USD
Cena na GearBest 249,99USD
#cebulaonline #gearbest #xiaoyi #xiaomi
Rozumiem, że ta już ma stabilizację ?
Ciekawe kiedy spadnie na ~$150.
@smyl: To już wolę GitUp'a wziąść obecnie, ma wszystko czego trzeba - chyba, że ktoś tego wi-fi potrzebuje bardzo motzno.
@Dezynwoltura: Stabilizację optyczną a nie cyfrową? :)
@Golomp: Zawsze lepsza taka niż żadna, przypominam, że mówimy tu o sprzęcie z Chin, który to się kupuję przede wszystkim ze względu na cenę (i oczywiście stosunek jakości do niej), a za $300 to chyba wolałbym GO Pro któreś.
Za 300 nie kupisz gopro hero 4 black ale w sumie zawsze to gopro a nie jakies xiaomi.
I dalej nie rozumiem jak mozna wifi nie miec w kamerce ;)
@Storczycki: via iOS i dodatkowo treść patologiczna :]
Poprzednie Xiaomi tez nie miało, a to był hit w tym segmencie cenowym, być może jak ktoś profesjonalnie używa takich kamer lub bardziej wyczynowo od jazdy rowerem po mieście, czy łażenia po górach to się zgodzę, że mu się przyda ( ͡º ͜ʖ
Komentarz usunięty przez autora
Ja czekam na porównanie jej z Ricoh WG-M2
Stabilizacja rzeczywiście jest bardzo ważna, ale wifi?
@Storczycki serio pytam, bo mam tego ekena i nie bardzo wiem do czego wifi byłoby niezbędne. FPV na dronie? Trochę może być problem z zasięgiem.
Ricoh to nie robił kiedyś drukarek, xero etc ?