Wpis z mikrobloga

Najważniejsze, że nie Kotlin. Kiedyś był całkiem niezły a teraz smakuje jak ten z McDonald's tyle, że rozrzedzony wodą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@aaa_daa: Nie, ale przez to, że nie ma w sobie tyle syfu co inne może się z niego taka rzadka woda oddzielać. Jak mogłaś nigdy nie jeść Heinza?! Najprawilniejszego z keczupów! Moja kobita z kolei jest fanką Hellmannsa, ale Heinza też docenia :-)
  • Odpowiedz
@chwed: Bo całe życie jadłam na zmianę Kotlin i Pudliszki, ale później z Kotlinem stało się coś złego więc teraz w moim sercu tylko Pudliszki.
A! Jeszcze ketchup Dawtona to podkeczup - nawet gorszy niż Kotlin ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@aaa_daa: To koniecznie musisz spróbować Hainza (#!$%@? Ci kubki smakowe przy tych co jadłaś to dej pory :-P) i Hellmannsa.
Ktoś tu wspominał o keczupie dla podludzi czyli o Tortexie. Kultowy to on może jest w świecie sebixów spod bloku ;-D Smakuje jak woda z pomidorami (ma tylko 37% koncentratu pomidorowego w składzie) zagęszczana mąką... Trąci centralnie taką skrobią...
  • Odpowiedz
@anonim1133: Do jego produkcji ma być użyte więcej (wagowo) pomidorów niż ma sam keczup. A jak coś ma być keczupem to ma mieć pomidory, ocet i przyprawy, a nie jak #!$%@? Tortex sztuczne konserwanty i zagęszczacze...
  • Odpowiedz