Aktywne Wpisy
balticporter +490
Ten remiks „The Sound Of Silence” co puszczają ostatnio w radiu, to powinien zostać zakazany, a autor i rozgłośnie postawione przed Trybunałem w Hadze za zbrodnie przeciwko ludzkości ლ(ಠ_ಠ ლ)
#zalesie
#zalesie
Historycznygagatek +717
Całe życie w jednym miejscu. Kiedyś za dzieciaka największe przekleństwo - wiocha, poniemiecki dom, kawałek ziemi gdzie trzeba ciągle coś robić bo rodzice każą. Teraz wychodzę za ten sam dom z takim widokiem i cieszę się z tego, że tu jestem. ŚP. Tatko miał rację, że jeszcze kiedyś to wszystko docenię. Nie dość, że właśnie zaczynam nowy etap w życiu gdzie jako Przewodnik Sudecki Górski będę oprowadzać ludzi po swoich rewirach opowiadając
Tak czy inaczej wideo z tej realizacji pokażemy niebawem. Tymczasem krótki #gif z naszej przedostatniej realizacji w #norwegia
#pracbaza #sonte #technologia
Komentarz usunięty przez autora
Pozdrawiam.
Fajna rzecz, podoba mi się. To działa jak tv, w sensie wyświetla co chcesz? Bo w opisie tagu nic nie ma o tym wynalazku niestety a nie chce mi się szukać po googlach. Jaka jest rozdzielczość na tym?
ale nie, serio. sam siedze w technologii dostępnej tłumom/tłumokom, a marzy mi się takie mega niszowe bycie szpecem od jednej porz/żądanej na całym świecie rzeczy. znajomek robił "maszyny" z linii produkcyjnej czegoś tam, zrobił 5 takich maszyn i ma zajęcia od 20 lat na serwisowanie tego od Kualalumpur przez Bristol po Sao Paulo. Do boju panowie! :)
btw: jak pehapowca szukacie od serwerów i backendów to czekam na priv message :D
Może ktoś widział i kojarzy jak się ta technologia nazywa?