Taka sytuacja. Odwiedza mnie kontrahent z #usa razem ze swoim klientem, nawiasem mówiąc wyznania #islam (✌゚∀゚)☞ Faceci bardzo w porządku, na poziomie. Ale chyba nie muszę dodawać, jaka jest główna rozrywka nadzianych mężczyzn w średnim wieku na gościnnych występach w dzikich krajach ( ͡º͜ʖ͡º)
Jeśli chodzi o #roksa itp., to temat jest opanowany. Ale fajnie jest mieć obok jakąś "normalną" dziewczynę (najlepiej w liczbie mnogiej), która po prostu będzie z nami spędzała czas. Ponieważ ja w tym kraju raczej bywam niż jestem to zastanawiam się jak to ogarnąć. Bo pierwszej lepszej poznanej w klubie raczej bym nie ściągał na taką kilkudniową imprezę, bo kto wie czy ogarnia używanie noża i widelca ( ͡º͜ʖ͡º)
Taka sytuacja. Odwiedza mnie kontrahent z #usa razem ze swoim klientem, nawiasem mówiąc wyznania #islam (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Faceci bardzo w porządku, na poziomie. Ale chyba nie muszę dodawać, jaka jest główna rozrywka nadzianych mężczyzn w średnim wieku na gościnnych występach w dzikich krajach ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeśli chodzi o #roksa itp., to temat jest opanowany. Ale fajnie jest mieć obok jakąś "normalną" dziewczynę (najlepiej w liczbie mnogiej), która po prostu będzie z nami spędzała czas. Ponieważ ja w tym kraju raczej bywam niż jestem to zastanawiam się jak to ogarnąć. Bo pierwszej lepszej poznanej w klubie raczej bym nie ściągał na taką kilkudniową imprezę, bo kto wie czy ogarnia używanie noża i widelca ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pomysły?