Aktywne Wpisy
Magical to jednak debil XD
Zamiast przemilczeć temat to przyznał się do tego, że ma na chacie całą walizkę wibratorow i zabawek erotycznych bo był 4 lata w związku i bawił się tak z Nosaczem. Uwiarygodnił tylko to, że Nikola mówi prawdę, hahahaha
#famemma #primemma #patostreamy #danielmagical
Zamiast przemilczeć temat to przyznał się do tego, że ma na chacie całą walizkę wibratorow i zabawek erotycznych bo był 4 lata w związku i bawił się tak z Nosaczem. Uwiarygodnił tylko to, że Nikola mówi prawdę, hahahaha
#famemma #primemma #patostreamy #danielmagical
Dzięki borderline jestem najbardziej kochającą osobą na świecie. Serio. Może to przeszkadza, że każdy znak mogę zinterpretować jako brak miłości, albo nawet nienawiść do drugiej osoby. Ale chyba najważniejsze jest to, że mi właśnie zależy na tej drugiej osobie, i dlatego tak się przejmuję jej opinią. Stawiam ją na piedestale, i to jest moim zdaniem szczyt romantyzmu i miłości. Powinniśmy docenić piękno borderki, a nie ją zwalczać.
#zwiazki #borderline
#zwiazki #borderline
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
SHARK VISION-R SERIES 2
NOLAN N86
ICON Airmada
@Cerasus: mam ten kask. W porównaniu do pierwszej serii to dużo bardziej wygłuszona i wygodniejsza moim zdaniem. Bardzo dobra widoczność i blenda oczywiście. Wygodniejsze "przełączniki" wentylacji względem pierwszej serii. No i malowania według mnie fajniejsze.
@vaio: na dniach mam zamiar wybrać się i przymierzyć ten kask bo akurat jest w Lublinie
@vaio: a propo intercomu ma już zagłębienia do montażu głośników???
@Cerasus: wiesz co nie pamiętam. Musiałbym sprawdzić ale to dopiero za dwa dni będę w domu.
Od siebie oczywiście polecę Icona, bo sam mam i jest zajebisty. Jak kiedyś zmienię, to na inne malowanie.
@vaio: to nie będzie problemów
Czego Ci ludzie nie polecą, to musisz założyć na swój łeb, bowiem każdy jest inny i kaski też różnie pasują.
Zalety Icona:
Zajebiste malowania
Względnie cichy
Tanie szyby (200 zł)
Nie potrzeba pinlocka - jest warstwa antifog
Certyfikaty
Aerodynamika
Wentylacja
Wyjmowana wyściółka
Zajebiste malowania
Kilka