@kiken: nie taki top kek bo Halicki z PO dobrze się zachował i pokazał aprobatę dla tego niegroźnego żartu, reszta kodowców nawet nie słuchała i cenzura sama z nich eksplodowała z "przyduszaniem" przez Chucka Norrisa włącznie
@SynuZMagazynu: Co ma demokracja wspólnego z tym, że ściągnęli ze swojej sceny Jaoka, który na nią wtargnął bez pozwolenia? Podaj mi swój adres, wejdę do ciebie, zrobię burdel, a potem będę płakał jak mnie wyrzucisz
I żeby nie było Jaok nie jest skończonym idiotą, więc nie płacze o to, że został zdjęty ze sceny.
@lowca_chomikow: Skiba mu pozwolił wejść na scenę, ten drugi z Big Cyca też wiedział, że wejdzie, Jaok nawet Skibie powiedział co powie ze sceny więc nie do końca tam wtargnął
@SynuZMagazynu: Skiba też był gościem zaproszonym przez organizatorów. Poza tym już nie pieprz głupot... Wtargnął, nikt mu nie pozwolił, przytrollował, zostaŁ wyprowdzony, włos mu z głowy nie spadł. Mem jest skrajnie głupi.
@SynuZMagazynu: Normalnie powinni mu chyba szubienicę za to wystrugać. Zawiśnie obok Kijowskiego i mojej ciotki, która ośmieliła się pójść na KOD w sobotę.
Ostatnio wsiąkłem w temat zarówno UFO jak i UAP i mam do was całkowicie poważne pytanie, mieliście w swoim życiu jakieś doświadczenia z potencjalnymi obiektami pochodzenia pozaziemskiego? #ufo #uap
@kiken: nie taki top kek bo Halicki z PO dobrze się zachował i pokazał aprobatę dla tego niegroźnego żartu, reszta kodowców nawet nie słuchała i cenzura sama z nich eksplodowała z "przyduszaniem" przez Chucka Norrisa włącznie
I żeby nie było Jaok nie jest skończonym idiotą, więc nie płacze o to, że został zdjęty ze sceny.
@lowca_chomikow: Skiba mu pozwolił wejść na scenę, ten drugi z Big Cyca też wiedział, że wejdzie, Jaok nawet Skibie powiedział co powie ze sceny więc nie do końca tam wtargnął
@lowca_chomikow: to chyba filmiku nie oglądałeś, tylko "trailer"
Chuck Norris mu blokuje żyłę w szyi, jeszcze trochę i nie wiadomo co by było
@lowca_chomikow: nie przesadzaj, teraz nawet za manifestowanie z flagą z sierpem i młotem "nie ścigają"