Wpis z mikrobloga

@Liberman: Dalej brakuje 150 tys., a ratusz się zapiera, że tylu było uczestników ile wczoraj podali.
Dopóki nikt nie będzie ponosił odpowiedzialności za podawanie fałszywych danych dopóty będziemy mieli takie kwiatki jak w TVP - 45tys. i KOD/GW 250 tys.
  • Odpowiedz
@TenebrosuS: Każdy liczy tak jak mu się podoba i pod swoją tezę. 100 tys jest idealną kompromisową liczbą i najbardziej realną. Wystarczy popatrzeć na nagrania z MN by zobaczyć podobną ilość.
  • Odpowiedz
@Liberman: Nie zmienia to faktu, że te 45/100/240 tys osób to partyjniacy, służby, politycy odciągnięci od koryta i debile... lub wszystko jednocześnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lukardio: Człowieku czy ty potrafisz myśleć bardziej z dystansu? To że napisałem, że PiS medialnie rucha opozycję nie znaczy, że to jest dobre. Jedynie mszczą się, że kiedyś ruchano ich i dlatego mam nadzieję, że jak twoi ulubieńcy kiedyś dojdą do władzy to już będzie ten pełny obiektywizm. Ile razy mam ci tłumaczyć, że krytyka hipokryzji mainstreamowej opozycji to nie bycie za PiSem? Retoryka polaryzacji jednak faktycznie pierze mózgi. Zacznij
  • Odpowiedz
@Liberman: ale policja nie podawał45 tys. Policja powiedziała ile było na placu na początku i na końcu a nie ile brało udział w marszu. imo wszystko dałęśsię lekko zmanipulować.

A to, że było ok 100 k +/- xx % pisałem wczoraj porównując materiał z gwybu do materiału z 11.11
4 pasy przez 60-70 ( kod) minut vs 6 pasów x 50 minut.( 11.11)
NArodowcy twierdzili, że było ich 150 tys ale wg mnie góra 120 tys.
Kod byłą góra
  • Odpowiedz