Wpis z mikrobloga

@Wladca_czipsow: @Schulz @ryzu
Odradzam cebulowanie. Co mam na myśli? Zbyt dobre deale. Później ktoś zrobi chargback i po kasie i po grze()

Generalnie albo kupić u Blizzarda, albo dużego wydawcy. Jeżeli chodzi o przedpremiere.
  • Odpowiedz
@Wladca_czipsow: z tego co się orientuję, są mendy, które tak robią. Nie skreślałbym całego serwisu przez to, po prostu uważał na "zbyt piękne aby było prawdziwe". Czyli na ten przykład Edycja Delux (Cyfrowa kolekcjonerka) w cenie normalnej gry. Przed jakąkolwiek premierą.
  • Odpowiedz
Witamy serdecznie,
98% produktów sprzedawanych na stronie działa perfekcyjnie. W przypadku 2% problemów z kluczem chodzi głównie o błąd sprzedawcy, taki jak na przykład pomyłka w kluczu. Dla tego rodzaju problemu proponujemy dokonywać zakupu z g2a shield, który zagwarantuje szybkie rozwiązanie problemu.
Pozdrawiamy,
G2A Team
  • Odpowiedz
@wormik: Tak działa wolny rynek ;] Dla przykładu gra na steamie (bez promocji, ale nie widziałem dużo taniej) - 10 euro, ostatnio była w humble bundle w progu po ok. 5 euro a ponieważ w tym progu jest kilka gier to cena pojedynczej spada, i ja kupiłem za 12 złotych ;] A czasami gra jest po prostu słaba i jak ktoś chce sprzedać to musi schodzić z ceną (jak Shadow
  • Odpowiedz
@G2A_Team: co tak na dobrą sprawę daje kupienie tego shielda? Szybciej rozpatrujecie sprawę czy jak? Chodzi mi o to czym się różni rozpatrywanie problemu z produktem przy zakupionym shieldzie od tego bez?
  • Odpowiedz
@Schulz: Witaj,

G2A Shield to ubezpieczenie zakupionego produktu. Jeśli w jakikolwiek sposób wystąpi problem z kluczem, ubezpieczenie Shield gwarantuje zwrot poniesionych kosztów za dany produkt w zaledwie 5 minut. Powoduje również znaczne skrócenie czasu rozpatrywania reklamacji w przypadku decyzji o skontaktowaniu się ze sprzedawcą klucza. Brak ubezpieczenia Shield w żaden sposób nie wpływa jednak na zasadność składanej reklamacji.

Jeśli w przyszłości pojawią się jakieś wątpliwości lub pytania serdecznie zachęcamy do kontaktu z naszym działem support poprzez
  • Odpowiedz