Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +17
Zmieniłem w tamtym roku. Zarabiam 19k brutto z hakiem i ogólnie wypłata co miesiąc była w miarę stabilna. Wychodziło 13k netto. Dzisiaj dostałem wypłatę o 3500 zł mniejszą. To dość sporo. Zapytałem się HRów o co chodzi i odpisali mi, że przekroczyłem próg podatkowy i pobierają mi zaliczkę na podatek w wysokości 32%.
Oni to już będą pobierali do końca roku? Ja odzyskam jakoś te pieniądze?
#programowanie #korposwiat
Oni to już będą pobierali do końca roku? Ja odzyskam jakoś te pieniądze?
#programowanie #korposwiat
czlowiekbutelka +487
Witam państwa w dniu świętowania największej polskiej porażki - powstania warszawskiego xD
- Wydaj rozkaz powstania
- Panie generale, 100k cywilów zginie
- #!$%@? tam, brać szable i ognia
- 100k cywilów ginie
- Wydaj rozkaz powstania
- Panie generale, 100k cywilów zginie
- #!$%@? tam, brać szable i ognia
- 100k cywilów ginie
#gry #pcmasterrace #battlenet #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
Odradzam cebulowanie. Co mam na myśli? Zbyt dobre deale. Później ktoś zrobi chargback i po kasie i po grzeᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Generalnie albo kupić u Blizzarda, albo dużego wydawcy. Jeżeli chodzi o przedpremiere.
98% produktów sprzedawanych na stronie działa perfekcyjnie. W przypadku 2% problemów z kluczem chodzi głównie o błąd sprzedawcy, taki jak na przykład pomyłka w kluczu. Dla tego rodzaju problemu proponujemy dokonywać zakupu z g2a shield, który zagwarantuje szybkie rozwiązanie problemu.
Pozdrawiamy,
G2A Team
G2A Shield to ubezpieczenie zakupionego produktu. Jeśli w jakikolwiek sposób wystąpi problem z kluczem, ubezpieczenie Shield gwarantuje zwrot poniesionych kosztów za dany produkt w zaledwie 5 minut. Powoduje również znaczne skrócenie czasu rozpatrywania reklamacji w przypadku decyzji o skontaktowaniu się ze sprzedawcą klucza. Brak ubezpieczenia Shield w żaden sposób nie wpływa jednak na zasadność składanej reklamacji.
Jeśli w przyszłości pojawią się jakieś wątpliwości lub pytania serdecznie zachęcamy do kontaktu z naszym działem support poprzez
Komentarz usunięty przez autora
http://www.kinguin.net/pl/product/157575/overwatch-pre-order-battle-net-cd-key-1438871228-14/?___store=kinguin_pl_polish&r=12379
Dodatkowo możesz zbić cenę za pomocą kodu promocyjnego "gracz" i wychodzi na chwilę obecną 168,35 zł bez tego ichniego shielda