Aktywne Wpisy
kupczyk +553
OlaKordasOfficial +332
Lewaki się spłakały do moderacji i wpis usunięty, to napiszę jeszcze raz bez przekleństw.
Spróbujcie otworzyć lokal, w którym będziecie obsługiwać tylko białych heteroseksualnych ludzi. Zakaz wstępu dla czarnych, beżowych i lpg. Zobaczycie, co was spotka. Tymczasem we wspaniałym postępowym, toleranyjnym świecie możecie sobie bezkarnie dyskryminować rodziny z dziećmi i sugerować, że nawet pies jest wyżej w hierarchii.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #lewackalogika
Spróbujcie otworzyć lokal, w którym będziecie obsługiwać tylko białych heteroseksualnych ludzi. Zakaz wstępu dla czarnych, beżowych i lpg. Zobaczycie, co was spotka. Tymczasem we wspaniałym postępowym, toleranyjnym świecie możecie sobie bezkarnie dyskryminować rodziny z dziećmi i sugerować, że nawet pies jest wyżej w hierarchii.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #lewackalogika
#geologia #petrel
Z czym masz problem?
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego pomyślałem, ze może jakbym zobaczył gotowy plik z objaśnieniami, który nagłówek za co odpowiada poszłoby mi lepiej;)
Dalej jego nazwę, nazwę wydzielenia i głębokość stropu wydzielenia które chcesz dodać.
Kolejność kolumn jest dowolna bo możesz to ustawiać przy imporcie.
PS. Z kim zajęcia?
Dzięki Mireczku! DZIAŁA :) mam tylko problem z KB w well tops, gdy importuje do petrela nie mam tam nagłówka KB, moge wybrać USER i wpisać KB?
W której wersji programu pracujesz?
Możesz pisać na PW w razie pytań. Dodatkowo pamiętaj że odpowiedź i wskazówka z przykładami w 99% znajduje się w Helpie.