Nie czaję do końca, jak można mówić, że to był łatwy temat, strasznie trudno byłoby mi udowodnić o co chodzi,wręcz naciągać musiałem. Napisałem na przykład, że nie warto kochać, jeśli miłość może być cierpieniem bo Geralt nie spędził czasu z Ciri, bo Wokulski został o-----y i Robbowi Starkowi zabito rodzine i jego, ale cały czas musiałem zaznaczyć, że "i dlatego nie warto" - aż do przesady. #matura #matura2016
@baronsob: ja liczę, że zdałem, sprawdziłem pięć razy czy postawiłem tezę XD Polski niby każdego przepuszczają, ale mówię tylko, że mi straszny problem ten temat sprawdził, jakiś taki nieszablonowy.
@Klasowy_Mongol: Tak łopatologicznie, miłość daje szczęście, brak szczęścia, cierpienie, nie ma prawdziwej miłości, szczęścia bez cierpienia. "Kto goryczy nie zaznał ni razu, ten nigdy nie zazna słodyczy w niebie." Ja to tak w zakończeniu spuentowałem.
@Klasowy_Mongol: Tak łopatologicznie, miłość daje szczęście, brak szczęścia, cierpienie, nie ma prawdziwej miłości, szczęścia bez cierpienia. "Kto goryczy nie zaznał ni razu, ten nigdy nie zazna słodyczy w niebie." Ja to tak w zakończeniu spuentowałem.
@McMac: jeju, fajnie, szkoda, że nie wpadłem :D Ja bardziej zacząłem wymieniać przykłady coś nie logikę"nie warto było k---a zrobić nic" ( ͡°͜ʖ͡°)
#matura #matura2016
Polski niby każdego przepuszczają, ale mówię tylko, że mi straszny problem ten temat sprawdził, jakiś taki nieszablonowy.
@McMac: jeju, fajnie, szkoda, że nie wpadłem :D Ja bardziej zacząłem wymieniać przykłady coś nie logikę"nie warto było k---a zrobić nic" ( ͡° ͜ʖ ͡°)