Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +1353
Test wieku: jeśli to pamiętasz to masz więcej niż 30 lat
Viesti +554
Rozwala mnie ta ostatnia nagonka na RODy – nic a nic nie wygląda na zorganizowaną ustawkę. Na co dzień deweloper to synonim najgorszego zła a tu nagle „oddajmy najlepsze tereny w mieście deweloperom, tylko oni tworzą przestrzeń dodaną w mieście”.
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Jest taki już na świecie, że faceci od ładnej dziewczyny nie oczekują zbyt wiele a od brzydkiej już tak. Nie mam pretensji do ładnych dziewczyn a jedynie do płci przeciwnej. Wiem, że świat nie składa się z ludzi którzy zawsze każdego równo traktują, ale jak traktują cie tak przez całe życie to można dostać frustracji? Ja nigdy nie będę super mądra inteligentna, nie mam nic czym mogę nadrabiać "nieładną" twarz.
Mam ten sam problem co p. Chodakowska. Jestem wysportowana, gram w siatkówkę od 10 lat. Chodzę regularnie na siłownie, w domu też sporo ćwiczę. Mam dobrą figurę, ale moja końska twarz odpycha każdego. Nie stać mnie na operację plastyczną a żeby ktoś się we mnie zakochał potrzebuję co najmniej przeciętnej twarzy. Z miłością jest jak z matematyką. Dobra twarz + dobra figura = 70% szans na to że ktoś na nas zwróci uwagę, reszta zależy czy danej osobie będzie pasować czy nie.
Nie umiem sobie z tym poradzić, frustruje mnie to że nawet jak zagadam do kogoś to i tak jestem na straconej pozycji. #zwiazki #przemyslenia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: XYZ
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
jeśli pokażesz nam swoje zdjęcie
jeśli komuś wipler drgnie do tego zdjęcia
to będziesz już miała kawalera do wzięcia
Wygląd to nie wszystko. Nieraz widzialan dziewczyny o urodzie tak zwanej "nienachalnej", a bedace w związku.
Wiadomo, że wygląd moze ulatwiac sprawe, ale o niczym jeszcze nie przesadza.
@AnonimoweMirkoWyznania: a ile kosztuje taka operacja? co konkretnie chciałabyś poprawić?
@AnonimoweMirkoWyznania: ale Chodakowskiej to raczej operacja by niewiele pomogła
@Prokurator1990
nie, nabijają się jak Ty
@Bardzo_Suabe_Rymy
nie mam zamiaru czytać, że wyglądam jak koń
@agaja 7 min. temu
ale ja mam 25 lat i nadal jestem samotna.
@epi 6 min. temu
tu jest problem bo nie wiem czy da się coś zrobić z podłużną twarzą, nie wiem ile zabiegów byłoby potrzebnych. Mam do tego haczykowaty nos, który też wymagałby korekty(to może kosztować 12 tysięcy złotych, albo i więcej).
@
nawet do takich nie zagaduję. Raczej obstawiam szansę u tych o urodzie poniżej przeciętnej, ale i tak bez sukcesu.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop
EDIT: przeczytałam teraz o tym, że nie masz kasy. No ale w
Bycie z facetem to nie jest jedyna rzecz dająca szczeście przecież
Może za bardzo chcesz z kimś być? To można wyczuć i odrzuca trochę płeć przeciwna.
Mam taką znajoma, w każdym facecie, z którym rozmawia i który się do niej usmiechnie zaczyna planować ślub prawie...
Wydaje mi się,ze mniej urodziwa,a interesująca i szczęśliwa sama ze sobą osoba ma większe szanse
@agaja
możliwe, że jest ze mną podobnie ale nie wiem jak wyluzować, dać sobie z tym spokój i nauczyć się żyć sama.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
To
@pqp_1: xD Okłamujesz siebie czy ją?
@AnonimoweMirkoWyznania:
Lol przecież dla każdego normalnego człowieka liczy się wygląd partnera a szczegolnie kobiety sa oceniane po wygladzie. Po
Lol to postaw 3/10 konia z idealnym charakterem koło sukowatej 8mki i zobacz kto bedzie mial powodzenie
wiadomo, że 8 bedzie miała wieksze powodzenia, ale już np. faceci 3/10 nie bedą u niej mieli szans, wiec pozostanie im 3. Trzeba po prostu ocenić swoje