Aktywne Wpisy

WhyGuys +41
Mam pytanie do fajnopolaków. Co wam takiego PiS zrobił? Spełniał obietnice wyborcze, obniżył wiek emerytalny do tego przed Tuska, dał dla rodzin 500+ co jest jakby zwrotem z podatku, a teraz podwyższył do 800+, dał młodym do 26 roku życia niepłacenie podatków, nie wpuszczał imigrantów, nie dal się trzymać UE za mordę, mamy potężne wzmocnione wojsko, że ruskie boja się nawet mrugnąć w nasza stronę. Kompletnie zapomnieliście co #!$%@? pan Donald, ale

winsxspl +133
BitComet uruchomiony w tle...
#winsxswspomina
#winsxswspomina

ziomki co tu się wydarzyło?
mysqlquery("INSERT INTO users INSERT steamid='$steamprofile['steamid']' , nick='$steamprofile['personaname']'");
i error
Parse error: syntax error, unexpected '' (TENCAPSEDANDWHITESPACE), expecting identifier (TSTRING) or variable (TVARIABLE) or number (TNUMSTRING) in C:\xampp\htdocs\addsql.php on line 4
nie potrzebujesz websocketu między serwerem gry a przeglądarką, dopiero po zebraniu 10 graczy i wystartowaniu gry potrzebujesz wyedtować ten plik z id, nie wcześniej, do tego nie potrzebujesz tutaj socketów
w dodatku nie wiem jak możesz pisać taki gównokod, weź ogarnij jakiś framework albo nie pisz w php xD
$steamid = $steamprofile['steamid'];
$steamnick = $steamprofile['personaname'];
$link = mysqliconnect("localhost", "jakistammirek", "123", "xxx");
mysqliquery($link, "INSERT INTO users (steamid,nick)
VALUES ($steamid,$steamnick)");
Mam tak. I nie dodaje ;<
Opis każdej funkcji (parametry, zwracane wartości, opis, przykłady, itp.) znajdziesz wchodząc na
php.net/nazwa_funcjinp.
php.net/mysqli_query