@ImCandy: Nie, nie bawiłem się. Ale powiem Ci, że zastanawiam się nad tym... Tylko nie wiem, ile mnie wyjdzie wysyłka zza ocean w razie czego.. Tego się boję. :x
@GrabkaMan: 60000 ludzi rok temu, ogarniasz? Masakra totalna. Z ta przesylka to myslalem, ze mozesz kupic w USA i podac adres odbiorcy przeciez, a list doslac.
Ew. Niekoniecznie dostaniesz kogos za oceanem, moze byc UKej czy nawet jakies Chiny. Reddit to nie Wykop, ze tylko polandia siedzi, wiesz o co chodzi. #redditgifts
@semperfidelis: Bede #!$%@? jak trafie na kogos z PL :D Chce odtrej zabawy bez granic z jakims no-life z USA czy skads tam :D I masz racje, patrzac po galeriach z poprzednich edycji to czasami gify przekraczaja $100 lekko!
@GrabkaMan: Pisz normalnie ul. Miodowa 31 (przecież polski listonosz to roznosi;))
Jeszcze nie uzupełniałem tej ankiety. Ale tak, mam zamiar zgodzić się na wysyłkę za ocean. List polecony do 2kg do najdalszego zakątka kosztuje coś koło 30 zł więc to nie majątek.
@semperfidelis: U mnie sa koszty okolo 20 GBP do 5KG z tego co wiem, wiec do tego gift jakis za 30 - 40 GBP i w granicach 50 - 70 GBP sie zmieszcze. Mam nadzieje, nie dostac jakiegos szitu od jakiego trola, ale cos zajebistego od kogos z klasa :D
Późno bo późno, ale i ja wstawiam zdjątko! A co! No i jest cebula! W sam raz na statek! :D
Dzięki wielkie kimkolwiek jesteś do mnie piszący! Bo ja albo czytać nie umiem, albo mam problemy z tym, albo ktoś tu się nie podpisał :D
@kicioch, pomożesz namierzyć delikwenta? :D
Foto: http://i.imgur.com/o747xzc.jpg
@kicioch nie jest jedynym organizatorem. :)
Ale jak juz Cie wywolalem, to mam pytanko: jako organizator WykoPoczty bawisz sie w RedditGift?
Szukam porownan miedzy jednym a drugim.
Ale zabawa może być przednia!
Ew. Niekoniecznie dostaniesz kogos za oceanem, moze byc UKej czy nawet jakies Chiny. Reddit to nie Wykop, ze tylko polandia siedzi, wiesz o co chodzi. #redditgifts
Rok temu sie zastanawialem, ale na ten rok juz sie zapisalem jak tylko sie dowiedzialem, ze juz jest :D
Ja biorę udział;)
Signup Ends June 10, 2013
Must Ship By June 21, 2013
@semperfidelis: Bede #!$%@? jak trafie na kogos z PL :D Chce odtrej zabawy bez granic z jakims no-life z USA czy skads tam :D I masz racje, patrzac po galeriach z poprzednich edycji to czasami gify przekraczaja $100 lekko!
Oraz jak napisaliście ulicę? :D
'ul. Miodowa 31'?
'Miodowa, str. 31'?
'Miodowa 31 str'? :D
Jeszcze nie uzupełniałem tej ankiety. Ale tak, mam zamiar zgodzić się na wysyłkę za ocean. List polecony do 2kg do najdalszego zakątka kosztuje coś koło 30 zł więc to nie majątek.
Adres podalem w innej formie, nie mieszkam w PL ale w UK wiec mialem latwiej.
Podaj tak jak podajesz zawsze: ul. Miodowa 31, bo ostatnim ogniwem dostawy bedzie polski przewoznik.
@semperfidelis: przy takiej zabawie niezaznaczenie tej opcji nie ma sensu wg. mnie.