Podczas kręcenia materiału prędkościomierze wskazywały wartości mocno zawyżone spowodowane zmienionymi przełożeniami w układzie napędowym oraz zmianami w sterownikach silników, dynamika filmu może wydawać się szybszą niż jest w rzeczywistości ze względu na zmiany tempa odtwarzania materiału. Wszystkie uniesienia koła są spowodowane bardzo dużą mocą silnika i brakiem elektronicznych systemów kontroli trakcji oraz uniesienia koła, są więc niezamierzone i całkiem przypadkowe. Głos narracji podkładany w warunkach
Jaki jest przekaz, gdzie jest sens, co to za język?
Kto mi z zrekompensuje stracone 3 minuty życia, przecież mogłem tyle pożytecznych rzeczy zrobić, wynaleźć supergrafen albo baterie które podbiją świat, albo chociaż się podrapać po dupie.
@urwis69: e panie, nie zagalopowałeś się? przeczytaj jeszcze raz: autor opisu zamiesza. To nie @WuDwaKa tylko Pit Stop MotoVlog więc jego pytaj na tubie ;-)
Ciekawy zapis na samym końcu autor opisu zamieszcza:
#motocykle #policja
O co chodzi w tym filmie?
Jaki jest przekaz, gdzie jest sens, co to za język?
Kto mi z zrekompensuje stracone 3 minuty życia, przecież mogłem tyle pożytecznych rzeczy zrobić, wynaleźć supergrafen albo baterie które podbiją świat, albo chociaż się podrapać po dupie.
Gx
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora