Wpis z mikrobloga

Jakies dwa dni temu dotarla do mnie #wykopaczka od uzytkownika @wojtasu z Katowic. Jako, ze bylem poza domem, na paczce swoje lapy polozylem dopiero dzisiaj. Pierwsze co mnie zaskoczylo (pozytywnie) to rozmiar paczki. Jest to spory karton po odkurzaczu, dodatkowo wypelniony prezentami. W kartonie sie rzeczy:
-koc z takim foliowym spodem (suoer sprawa, wybieram sie niedlugo na biwak, wiec sprawdze go w ekstremalnych warunkach)
-p--o (wypije jeszcze dzisiaj)
-czekolada
-michauki biaue ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-kubek z napisem "gorol (na drugiej stronie) ale swoj" niestety w trakcie transportu odlamal sie uchwyt :< nie, i sobie na pamiatke
-ksiazke
-puzzle z jakas opcja kolorowania ich na telefonie (?) jeszcze nie rozgryzlem o co w tym chodzi, wszystkie napisy na pudelku sa po rosyjsku, czyzby #60kopiejekzapuzzle? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i tradycyjnie list. Dziekuje serdecznie za paczke ( raczej pake). Jestem w stu procentach zadowolony i pewny, ze w nastepnej edycji rowniez wezme udzial. Przepraszam tez za literowki w tym wpisie, niestety nie moge ich poprawic bez kasowania wszystkiego poniewaz mam niesprany ekran w telefonie (dziala tylko dolna polowa)
JezuszGalileii - Jakies dwa dni temu dotarla do mnie #wykopaczka od uzytkownika @wojt...

źródło: comment_r21eveTGfQeWKSFwM7jIQOemIjaD73Vi.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach