Wpis z mikrobloga

#!$%@? ta gownokarte, ktora rzuca randomowo milion spelli. Gralem druidem vs mage, zbilem iceblocka i ustawilem typa pod lital w nastepnej turze, a tu co ? Rzuca to cos, dostaje buffa i ukrycie na swoje miniony i 4 armora dla bohatera, ja nie mam lithalu, a on zabija mnie z 29hp. Nie mam pojecia po co blizzard dodal ta karte, przeciez to zupelnie randomowo wypacza wyniki gier. #hearthstone
  • 7
@xarn007: Gram wlasnie kolejna gre na ten sam deck. To nie ostatnia deska ratunku, tylko karta, na ktorej opieraja sie te decki. Cos na wzor freeze mage. Rzucasz milion removali, po czym na sam koniec grasz to i modlisz sie, aby wygrala Ci gre. Sytuacja podana wyzej jest sto razy bardziej irytujaca, niz porazka na combo druida czy tam inny cancer deck, bo typ gra iceblocka, po czym jedyne co decyduje
@ufieoy:
2 razy udało mi się tą kartę wykorzystać na arence.
Za pierwszym razem poleciał Szybki Strzał (3dmg) w enemy miniony czyszcząc stół przeciwnika. Śmiechłem.
Drugi raz zniszczył sam siebie :/
Moim zdaniem trochę bez sensu karta.
@ufieoy: E tam, mój przeciwnik go rzucił, #!$%@? zbuffował mojego miniona i zabił jednego swojego, pieprznął swojego bohatera a na koniec cofnął się do ręki( ͡° ͜ʖ ͡°) więc nie jest tak, że wali spelle tylko w ciebie, o prostu miałeś pecha.