Aktywne Wpisy
USSCallisto +32
Zawsze pod takimi wpisami zastanawia mnie jedno - dlaczego zwolennicy pomysłów takich jak czterodniowego tygodnia pracy przy zachowaniu wypłaty czy równego dzielenia zysków firmy między właścicielem, a pracownikami (zysków, ale strat już oczywiście nie) nigdy, przenigdy nie założą biznesów, w których udowodniliby jak piękne są te założenia?
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Patchtwo +5
#muzyka ... #jazz #billieholiday #vocaljazz
Info o utworze
dobór utworów oraz ich kolejność są mocno subiektywne (żeby nie powiedzieć przypadkowe)... utwór ten posiada jeszcze wiele wartościowych wykonań, prawdopodobnie też jakieś godne odnotowania pominąłem, jeśli brakuje twojego ulubionego doklej w komentarzu
Playlista YouTube
Billie Holiday - Tell Me More tzw. oryginał bardzo ładny
Nina Simone - Tell Me More And More And Then Some zawsze z klasą
Ann Burton - Tell me more and more and then some ładnie
Elkie Brooks - Tell me more more and then some też ładnie
Randy Crawford & Joe Sample - Tell me more and more and then some jedno z lepszych wokalnie i muzycznie
Babi Mendes - Tell Me More, More and Then Some całkiem spoczko
Niki King - Tell Me More (And Then Some) też niezgorsze
SHAKURA S'AIDA - Tell Me More, More & Then SomeL ujdzie
Jacqui Naylor - Tell me more and more and then some [na frocie, bo ładne]