Drodzy Użytkownicy, w ostatnich dniach korzystanie z Yanosika było utrudnione, ale spieszę z wyjaśnieniem. Nauczeni doświadczeniami z przeszłości postanowiliśmy zmodernizować system.
Przygotowujemy go na długi weekend majowy, aby wszyscy mogli bezproblemowo korzystać z aplikacji i urządzeń. Dziś, podczas porannego szczytu komunikacyjnego, tymczasowo przywróciliśmy działanie systemu tak aby każdy mógł spokojnie i bezpiecznie dotrzeć do celu.
Obecnie kończymy aktualizację. Przepraszamy za utrudnienia, ale prosimy też o zrozumienie.
@Yanosikpl: A macie może jakieś info odnośnie odcinka pomiarowego Mrągowo - Piecki? Aplikacja o nim informuje, lecz nie ma przy drodze żadnych znaków informujących.
@Yanosikpl: A już myślałem, że trza będzie na serwis yanosikowy jechać ( ͡°͜ʖ͡°), ale dzisiaj rano banglało wszystko jak trzeba, zaraz jadę dalej to zobaczymy jak idzie aktualizacja.
@snsv: Wg. danych z początku kwietnia odcinek nie działa jeszcze produkcyjnie. W aplikacji został już jednak oznakowany (zresztą jak wszystkie 29 odcinków) po to aby nikt nie był zaskoczony jak z dnia na dzień ruszy.
@Yanosikpl: właśnie się zastanawiałem czy to coś z tel się złego dzieje czy aplikacje trzeba zaktualizować. Ważne, że znów będzie działać choć bateria to znika w oczach
Zaplusuj jeśli nie pobrałeś karty do referendum. Głosowałem chwilę po 7 rano i podobnie jak ja udziału w referendum odmówiła co druga osoba :) #polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
w ostatnich dniach korzystanie z Yanosika było utrudnione, ale spieszę z wyjaśnieniem.
Nauczeni doświadczeniami z przeszłości postanowiliśmy zmodernizować system.
Przygotowujemy go na długi weekend majowy, aby wszyscy mogli bezproblemowo korzystać z aplikacji i urządzeń.
Dziś, podczas porannego szczytu komunikacyjnego, tymczasowo przywróciliśmy działanie systemu tak aby każdy mógł spokojnie i bezpiecznie dotrzeć do celu.
Obecnie kończymy aktualizację. Przepraszamy za utrudnienia, ale prosimy też o zrozumienie.
#yanosik @SamSieZakop @spider
Nawigacja jest jakaś magiczna własna, czy google prowadzi?
Tak czy tak dzięki za Waszą pracę. Po 30 tys. km z aplikacją w 1,5 roku zero mandatów (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@anonim1133: Jeśli dobrze kojarzę to open street map.
Komentarz usunięty przez autora
kamionka.cf