Wpis z mikrobloga

#pcmasterrace #oswiadczenie PS/2
Wszyscy sie tak spuszczaja nad tymi klawiaturami mechanicznymi po 600zeta, ze ooo ja mam niebieskie, czerwone, kuzwa brazowe switche. Moja lepsza, Twoja gorsza, moje hiper duper pomaranczowe switche maja 5 mikrometrow nizszy skok i swieca jak psu jajca, i nie nie cwierc mikrograma nacisku na klawisz wiecej robi ogromna roznice. bla bla bla bla ja tym czasem od chyba od 7 czy nawet 10 lat pracuje na Lenovo KB-0225, jeszcze z wejscie PS/2, dziala bardzo dobrze i za nic bym jej nie wymienil. Zadnym problemow. Nowa z przesylka kosztuje 20zł i to juz model nowszy na USB
l.....w - #pcmasterrace #oswiadczenie PS/2
Wszyscy sie tak spuszczaja nad tymi klawi...

źródło: comment_zfVsN39atIV1Vfn7Jp46qbxGXEhNb2bJ.jpg

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
od chyba od 7 lat pracuje na Lenovo KB-0225, jeszcze z wejscie PS/2, dziala bardzo dobrze i za nic bym jej nie wymienil.

@lupaczkokosow: bo to klawiatura w starym stylu jak wszystko, czyli zrobiona solidnie żeby klient był zadowolony, no potem doszli do wniosku ze wolą mniej zadowolonego klienta ale zeby mu od ręki w ramach reklamacji dawac nowy sprzęt i sprawa trwałosci sie #!$%@?ła ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@lupaczkokosow: EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I KORZYSTANIE Z KLAWIATURY BĘDZIE MOŻNA CZYNIĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD NIE WIEDZĄ CO TO DOBRY SKOK KLAWISZA
  • Odpowiedz
@lupaczkokosow: Taką samą gadkę słyszę od swoich znajomych jeżdżących starymi trupami jak golf 2 czy golf 3 albo inne truchło, gdzie gadają, że ESP jest dla kobiet a ABS to mają w nodze a tak naprawdę to #!$%@? nie mają pieniędzy STULEJO
  • Odpowiedz