Aktywne Wpisy
duron1802 +102

KilY +178
Nareszcie złożylem blaszaka, pierwszego od ponad 15 lat. 3 godziny z życia, ale wyszło i nawet działa. Dużo przyjemniej się to robi bez hdd i napędów.
#pcmasterrace #komputery #pc
#pcmasterrace #komputery #pc
źródło: temp_file4761733887782083903
Pobierz

Wszyscy sie tak spuszczaja nad tymi klawiaturami mechanicznymi po 600zeta, ze ooo ja mam niebieskie, czerwone, kuzwa brazowe switche. Moja lepsza, Twoja gorsza, moje hiper duper pomaranczowe switche maja 5 mikrometrow nizszy skok i swieca jak psu jajca, i nie nie cwierc mikrograma nacisku na klawisz wiecej robi ogromna roznice. bla bla bla bla ja tym czasem od chyba od 7 czy nawet 10 lat pracuje na Lenovo KB-0225, jeszcze z wejscie PS/2, dziala bardzo dobrze i za nic bym jej nie wymienil. Zadnym problemow. Nowa z przesylka kosztuje 20zł i to juz model nowszy na USB
źródło: comment_zfVsN39atIV1Vfn7Jp46qbxGXEhNb2bJ.jpg
Pobierzusb to plebs przy PS/2
@lupaczkokosow: bo to klawiatura w starym stylu jak wszystko, czyli zrobiona solidnie żeby klient był zadowolony, no potem doszli do wniosku ze wolą mniej zadowolonego klienta ale zeby mu od ręki w ramach reklamacji dawac nowy sprzęt i sprawa trwałosci sie #!$%@?ła ( ͡° ͜ʖ ͡
mechaniczną mam 1 w commodore64 i się nie wypowiem
Dokladnie, dziala i popsuc sie nie chce. Jak sie ubrudzi to rozbieram szoruje, skladam i dziala. Pomijam fakt, ze farba z klawiszy tez ledwo schodzi mimo lat oporowego uzytkowania i kilkunastu myc w misce z gabka
źródło: comment_qdavKqxtdnooWdJuYq24Ei2Ld6HTCgb2.jpg
PobierzTzn, ze wcisniecie jednego klawisza nie blokuje drugiego. Inaczej mowiac klawiatura reaguje nawet jesli masz juz wcisniety jeden czy dwa klawisze, np w grach.
No sory kupilem kompa za 4 srednie krajowe i nie starczylo na klawiature. Masz mnie
A Ty przeciw mnie Brutusie?
@wytrzzeszcz:
A to cos w ogole piszczy?xD
I Ty Brutusie* :p
No no ja mysle. Kwiatek juz w ziemi siedzi?