Wpis z mikrobloga

Siema, zaczynam przygodę z hearthstone i z tego co mi się wydaje to marnie mi idzie, za dużo kart, za dużo specjalności, za mało ogaru. Nie wiem co wybrać na początek, macie jakieś porady dla zielonki? Może jakaś stronka z poradnikami? Mam nadzieję, że za użycie tagu się nie obrazicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hearthstone
  • 17
@wojtek9214: napisze ci co mi napisali jak zaczynałem :
graj klasycznymi kartami
Kupuj pakiety zwykłe
ogarnij 20 ranking przed końcem miesiąca

Jak już otworzysz kilkanaście pakietów zacznij zbierać na przygodę, a grać się raczej sam nauczysz
@vetroo: Kiedyś jak nie będę miał co robić z hajsem, to kupię sobie parę wymaxowanych kont i będę rozdawał takim malkontentom. Ciekawe czy wyjdziecie poza 10 rangę? To że nie umiesz grać, to nie znaczy że gra jest p2w. Już niejednokrotnie udowadniano, że z gołego konta można bez problemu wbić legendę w pierwszym sezonie. Jak sobie zrobisz pierwszego dnia control warka za ponad 9000 pyłu, to przegrasz z karczmiarzem, bo do
Pobierz wyborny - @vetroo: Kiedyś jak nie będę miał co robić z hajsem, to kupię sobie parę wy...
źródło: comment_YK7X0yZZHav82R6M6DBVSeubQ2P2xPFq.jpg
@vetroo: za szybko złapałem ból dupy, wybacz xD
Ale jest tutaj wielu gamoni, którzy faktycznie tak uważają, więc może ktoś się puknie w głowę pod wpływem tego posta.