Wpis z mikrobloga

Mireczki mam pytanie. Gdzie mogę teraz kupić (oprócz battle.neta) klucz do overwatcha tak aby już go dostać? Wszedzie gdzie widze wysyłka w dniu premiery a w HoTsie już ludzie latają smugą czyli kupili wczesniej. Ktoś pomoże? :)

#overwatch #battlenet
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DrBob: ale zależy Ci na Tracer i innym badziewiu z wersji Origins, czy na samej grze? Bo i tak poza tymi ekstra 2 dniami open bety to musisz czekać do premiery.
  • Odpowiedz
@wormik: Byłem w empiku u mnie i mają tylko preorder pudełkowy za 20zł który polega na tym że masz early access i tam jedna skórke (nie wszystkie profity) i masz pierwszenstwo zakupu i jak przyjdziesz z pudelkiem to zaplacisz 20zl taniej
  • Odpowiedz
@DrBob: Bo Blizz dał ograniczoną ilość kluczy do bety i wiele preprderów nie dostanie, a te dodatki do wersji orgins są dla każdego, ale w pudełku, albo w wersji cyfrowej dostarczane dopiero w dniu premiery, wyjątkiem są zamówienia z bnetu.
  • Odpowiedz
@DrBob: w cdp.pl jest pudełkowa wersja za 209 zł, ale klucze przed open betą dostaną tylko ci, którzy zamówili bodaj przed 16.01.2016 to Cię pewnie nie ratuje
  • Odpowiedz