Aktywne Wpisy
Rosalinea +6
jestjakjestimistyka +126
Zauważyłem, że dużo osób zwraca uwagę na zarobki Sylwestra Wardęgi na ostatnich streamach.
Więc, poświęciłem pół dnia, na zrobienie podsumowania zarobków zwyrola.
Link do analizy:
www.youtube.com/watch?v=nJcuhWFI3f4
#famemma
Więc, poświęciłem pół dnia, na zrobienie podsumowania zarobków zwyrola.
Link do analizy:
www.youtube.com/watch?v=nJcuhWFI3f4
#famemma
Witam mireczków i mireczki. Mam taką sytuację, jestem z różowym dwa lata (może nie dużo ale jednak człowiek się przywiązał). Coś mnie naszło i zresetowałem jej hasło na fb (miałem jej hasło na maila), ona nie wie o tym bo używa tylko fb w telefonie i jest ciągle zalogowana. Nigdy mi nie chciała pokazywać smsów ani wiadomości na facebooku, mówiła, że nie mam zaufania, trochę prywatności, że to chore itp. Przeczytałem trochę wiadomości z jej najlepszą koleżanką bo oczywiście usunęła wszystkie z "kolegami". Dowiedziałem się trochę, flirtowała sobie z kilkoma gościami praktycznie od samego początku naszego związku i spotykała się z nimi, nie wiem co jeszcze z nimi robiła, mam nadzieje że sie nie puszczała (o niczym nie wiedziałem przez ten cały czas, wiem jestem przegryw). Pytałem ją o kilka spraw, połowy zaprzeczyła, cały czas mnie okłamywała i dalej okłamuje. Przylatuje do mnie za niedługo (sama zapłaciła za bilet tym razem) i myślę jak się odegrać? Na razie plan jest taki, że będę udawał, że wszystko jest okej, poruch*m i w ostatni lub przedostatni dzień jej pobytu u mnie pokaże jej te screeny z rozmów z jej koleżanką powiem "dzięki za seks" i wyrzucę ją. Powiedzcie mirasy czy to ja jestem jakiś dziwny czy to ona jest #!$%@? jakimś? Mam nadzieje, że pomożecie jak się mogę na niej odegrać czy może nic nie robić i po prostu ją zostawić? bo w sumie 2 lata straciłem na nią... Nigdy nie napisałem takiego długiego posta. Pozdrawiam!
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: XYZ
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Komentarz usunięty przez autora
@Minesr33 no właśnie, szczerość powinna być najważniejsza, a ja głupi starałem się ufać...
@Qraape Myślę, że jedyny bo przecież swojej najlepszej koleżance by pisała o takich rzeczach no ale tak co porucham to moje :)
@TymRazemNieBedeBordo Zawsze wiedziałem, że coś jest nie tak skoro ukrywała tak wszystko, nie? Chyba od czasu do czasu mogła
To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: XYZ
Wołam obserwujących:
@AnonimoweMirkoWyznania: nie da się tak zrobić xD Hasło się zmieni i zostanie wylogowana na telefonie. Słaby bait.
@TymRazemNieBedeBordo Gdybym ja wiedział to bym ją zostawił 2 lata temu... Też mi się tak wydaje że to normalne, tylko ona chciała ukrywać wszystko dlatego mówiła, że zaufanie itp.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
Wołam obserwujących:
Wołam obserwujących:
Wołam obserwujących: