Aktywne Wpisy

mirko_anonim +22
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy istnieją jakieś kobiety, które lubią wrażliwych mężczyzn? Niestety odziedziczyłem w genach same stereotypowe kobiece cechy i nijak nie jestem w stanie się ich wyzbyć a próbowałem udawać i robić to co samce alfa ale nie potrafię tak udawać xD to nie mój styl. Proszę nie mylić tego z byciem ciapą życiową albo płaczkiem, bo to w praktce tak nie wygląda, że siedzę 24h przed oknem i wzruszam się
Czy istnieją jakieś kobiety, które lubią wrażliwych mężczyzn? Niestety odziedziczyłem w genach same stereotypowe kobiece cechy i nijak nie jestem w stanie się ich wyzbyć a próbowałem udawać i robić to co samce alfa ale nie potrafię tak udawać xD to nie mój styl. Proszę nie mylić tego z byciem ciapą życiową albo płaczkiem, bo to w praktce tak nie wygląda, że siedzę 24h przed oknem i wzruszam się
źródło: pexels-josh-willink-853407
Pobierz
meltdown +490
Urządzenia HP to rewelacyjny sposób na skoncentrowanie całej agresji, którą macie w sobie, w jednym miejscu
#drukarki #komputery #technologia #rozwojosobisty
#drukarki #komputery #technologia #rozwojosobisty
źródło: signal-2024-03-22-11-05-36-962
Pobierz

I pozniejsza kariera w tej technologii? Trudniej sie w tym pracuje jak normalnym .Net?
Jaka płaca, czy ciezko zmieniac prace w tym?
Mam mozliwosc pracy jako junior 15zl/h netto i co pół roku podwyzka 5zl.
Co myslicie? Czy lepiej isc na standardowe stanowisko .NET i klepac webowke?
Powiem ze miejsce pracy to NIE jedne z wiekszych miast.
Podzielcie sie swoim doswiadczeniem.
Ps: sorki za brak polskich znakow.
#programowanie
@Let_Me_2_Be: A co cie bardziej interesuje i sprawia ci wieksza frajde?
Bo pomysl ze spedzisz przy tym prawdopodbnie spora czesc swojego czasu, warto robic w pracy to co sie lubi
Plusy:
- placa, stawki sa wieksze w sharepoincie , jest to spowodowane ze jest mniej chetnych na ten rynek
- wieksza ekspozycja na projekty biznesowe / korpo, i tym samym lepsze budowanie wiedzy biznesowej
- moze troche bardziej stabilna wiedza, sharepoint
@michalfranc: Dziękuję za odpowiedź. Mój plan na karierę to jest stać się jak najszybciej project managerem, ponieważ nie wierzę w siebie że będę super mocnym programistą zaś rozmowy z klientami i zarządzanie to jest to co mnie najbardziej kręci (ale programować też bardzo
Nigdzie nie napisalem ze programowanie w Sharepoincie bedzie latwiejsze. Tak wg mnie jak chcesz isc w kierunku PM-a to mozliwe ze Sharepoint bylby dobrym wyjsciem. Wiecej zarobisz w sensie wieksza srednia.
Nie ma innej mozliwosci wejscia na sciezke PM-a ?
Btw: czesc programistow tez rozmawia z klientami i zarzadza na pozniejszym etapie kariery ;)
A sam teraz na jakim stanowisku pracujesz i po ilu latach je osiągnąłeś?
Nie lubie 'title', na linkedinie mam Lead Developer tylko dlatego by dac znac ze rozwinalem sie w firmie i oczekuje ofert z obowiazkami lidera. Moj team powiedzialby ci ze jestem od outlooka :) W