Wpis z mikrobloga

#pytanie #krakow #recabling #sluchawki

Jakiś Mirek z Krakowa wymieniał może kable w swoich słuchawkach i poleci miejsce, gdzie zrobiliby dla mnie taką solidną robotę? Przed momentem odkryłem że moje Creative AURVANA LIVE przestały grać jedną stroną. Wygląda na to, że kabel gdzieś w połowie się przetarł/przerwał. Ktoś pomoże?
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yasiek666: A jak się naprawia przetarcie kabla? Rozcina, lutuje i zakleja izolacją? Chcę żeby ktoś mi zmienił cały kabel, na nowy, dobrze chroniony. Nie posiadam takiego, więc szukam osoby która ma takie kable i mi go wymieni (jeśli jest zbyt leniwa, to mogę sam wymienić o ile mi sprzeda ten kabel). Finalnie chce żeby wyglądało to mniej więcej tak: http://wireessence.com/wp-content/themes/wireessence/img/pages/realizacje/CAL_niebieskie.jpg (z pominięciem koloru)
  • Odpowiedz
@gress: te słuchawki pokazują potencjał dopiero jak zmienisz kabel. Nie naprawiaj przetarcia tylko kup porządny kabel i niech ktoś ci to wymieni
  • Odpowiedz
@gress: No mniej więcej tak to sie robi. Ale wciąż, zrobi ci to każdy kto się umie posługiwać lutownicą. Tylko nie wiem skąd taki kabel wziąć :] Ale powodzenia mireczku!
  • Odpowiedz