Aktywne Wpisy
Gensek +4
Mam wrażenie że #ukraina popsuje nam zabawę #gielda. Małpa się #!$%@? i zruci jakiś mały taktyczny atom. Może to zrobić zgodnie z doktryną. Idealny to byłby zapalnik do spadków po bull trapie.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Umiecie grać na gitarze mirasy?
Bede musiał odpocząć po tych wakacjach bo zrobiłem ponad 3500 mil, czyli 5600km, z czego ja prowadziłem 5400 km, a planach było #4500 km, jakaos tak samo wyszło. ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i jeszcze. 250 mil jak rodzinka po Arizonie nas woziła.
Mam wszystko pozapisywane co gdzie robiliśmy wiec jak dojdę do siebie to napisze wiecej.
Powiem jedno, co juz wiedziały rok temu. Los Angeles to syf, nie polecam.
Jednak ogólnie z wakacji jesteśmy bardzo zadowoleni. Teraz trzeba tylko po nich odpocząć.
#pokazmorde #podroze #usa
Wołaj jak opiszesz, bo sam muszę kiedyś z rodzina sie w tr rejony zapuścić.
Czemu mu ubliżasz sugerując że to jego siostra? Może po prostu jest bogaty i to naprawdę jego żona... :-D
Komentarz usunięty przez autora
Wiem czujesz, ja rok temu 4500km w tydzień bez tempomatu zrobiłem, w dodatku z manualna skrzynia, kiepskie uczucie.
Wołaj jak skończysz opisywać:)
@Emilgra: no no, szykuje sie pamietnik Grey'a pfff( ͡° ͜ʖ ͡°)